Manufactures-secure-the-new-hygiene-standard_800x500.png 

Så kan industrier säkra den nya hygienstandarden

2021-01-11
 
Tork erbjuder ett omfattande paket av hygienlösningar som hjälper industrianläggningar att leva upp till nya krav på hygien samtidigt som de bidrar till högre produktivitet. Tork PeakServe dispenserar tillsammans med rengörings- och desinfektionslösningar från Tork erbjuder arbetsplatser ett heltäckande stöd för att möta nya och högre krav på hygien.
 
Den nyligen utökade serien med Tork PeakServe-dispensrar bygger på en revolutionerande teknik som kontinuerligt förser användaren med pappershanddukar och gör det lätt att upprätthålla en god handhygien. 
 
Korrekt hygien på industrier kräver också grundlig rengöring av arbetsytor för att förhindra korskontaminering mellan ytor som många tar på. Att placera ut handhygienstationer resp. dispensrar med rengöringsdukar kan bidra till att skapa mer hygieniska vanor bland personalen. Tork Performance®-dispensrar har flexibla monteringsalternativ så de kan placeras där de behövs som mest på arbetsplatsen. Tork erbjuder också guider såsom Tork Dispenser Placement Guide som förklarar hur man placerar dispenserar för att optimera användningen.
 
”För att bibehålla hälsan och säkerheten för de anställda och säkerställa en hög produktivitet måste efterlevnaden av hygienrutiner fortsätta att vara på topp inom industrin”, säger Angela Nydén, Marknadschef Industri, Essity, Professional Hygiene. ”Tork och våra hygienlösningar erbjuder viktiga produkter och rekommendationer för att tillgodose både hygien- och produktivitetsbehov. Genom att välja rätt lösning och vara noggrann med placeringen kan effektivitetsförbättringar uppnås utan att kompromissa med hygienpraxis.”
 
Om du vill lära dig mer om hur du kan säkra den nya hygienstandarden, besök www.tork.se/cleancare

Kontaktperson:

Rebecca Wendel
Brand Activation Manager Region North