Tork Reflex® håller köket rent

Ökad effektivitet till mindre kostnad

Papper som garanterar hygien nära till hands

wiping_original

Oavsett om du har en egen foodtruck, driver pizzerian på hörnet eller jobbar i ett stort restaurangkök, är ett bra flöde viktigt i köket. Med begränsat utrymme och tid spelar varje detalj roll. Att har rätt hygienlösningar, på utvalda platser, gör det enkelt att hålla köket rent – du gör det utan att tänka på det. Tork Reflex ökar effektiviteten i köket och minskar konsumtionen av papper. Hygien nära till hands när du behöver det. Som det främsta varumärket inom professional hygiene, är Tork experter på att skapa bra flöde och hjälpa våra kunder att möte deras krävande hygienbehov.

Bättre hygien och mindre pappersförbrukning

Tork Reflex® - ett smart sätt att få maximal hygien till mindre kostnad

 

  • Hygienisk och användarvänlig dispenser

    • Roterande munstycket gör att du kan ta papper från alla vinklar.
    • Minskad risk för korskontaminering genom att du endast vidrör pappret du tar.
    • Avtagbar kåpa gör dispensern lättare att rengöra.

  • Kontrollera kostnader och avfall

    • Med utmatning av ett ark i taget får du bättre kontroll över papperskonsumtionen.
    • Refillerna räcker längre vilket innebär färre avbrott i köket.
    • Slutindikator som visar när pappret håller på att ta slut.

  • Välj den storlek och färg på dispenser som passar dig!

    • Tork Reflex dispenserserie finns i Performance design i färgerna vit resp turkos. Välj mellan två storlekar; Mini M3 eller M4.
    • Ladda din dispenser med Tork Reflex papper för att få ett ark i taget-dispensering.
    • Alla pappersullar är märkta med EU Ecolabel och är livsmedelsgodkända.

Nya generationen Tork Reflex
  • Minskar förbrukningen med upp till 37 %*
    * i jämförelse med Tork Centrummatade system

Kan rätt hygienlösningar förbättra hur vi arbetar i köket?

Titta på vårt experiment om flöde i köket för att lära dig mer om hur Tork Reflex produkter effektiviserar arbetet och hygienen. Väl valda hygienprodukter som förbättrar planering och flöde är lika viktigt oavsett om du arbetar i ett litet eller stort kök, och kan anpassas efter dina förutsättningar.

Bästa tipsen från experten på optimalt flöde i köket

Se Alan Kinsella prata om sin “C.H.E.F.S” guide för bättre flöde och effektivitet, baserad på 30 års erfarenhet i restaurang- och hotellbranschen.

  • Hitta flera tips och tricks här

    • Placera hygienprodukter strategiskt: papper och tvål ska finnas tillgängligt vid ingången och utgången till köket och vid varje tvättstation, så att det blir en vana att använda dem. Placera dem i ögonhöjd så att de är enkla att upptäcka.
    • Skapa en ren och hygienisk miljö: det skapar inte bara ett bättre flöde i köket utan även en trevligare miljö för alla som arbetar där.
    • Rotation av lagret är viktigt för hygien: omorganisera och gör rent kyl, frys och torra förråd så att äldre varor inte glöms bort och orsakar oönskad lukt.

  • "Lösningar för avtorkning och rengöring från Tork höjer standarden, skapar goda hygienrutiner och bättre arbetsmiljö för personalen."
    Alan Kinsella – expert på köksoptimering