M3-Kitchen-Reflex2018_orginal.jpg

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket.

Avtorkningspapper


Rekommenderade produkter

Under dagen finns det ett behov för löpande underhåll, som till exempel att torka av vatten, olja, fetter och matrester – och självklart handavtorkning. Tork Avtorkningspapper Plus är ett mångsidigt papper som är idealiskt för att torka upp vätskor och handavtorkning.

Tork Dispenser Centrummatad

Tork Dispenser Centru...

Artikel : 659000

Tork Avtorkningspapper Plus

Tork Avtorkningspappe...

Artikel : 101250

Rengöringsdukar


Rekommenderade produkter

Påskynda dina rengöringsuppgifter i köket med Tork Rengöringsduk Slitstark. En hygienisk och populär ersättare till disktrasan. Använd den rejäla rengöringsduken så länge den är fräsch och släng den sen, för att alltid har en ren och hygienisk duk till arbetsytor och bord. De följsamma dukarna absorberar både olja och vatten, kan sköljas ur och användas om och om igen och är godkända för kontakt med livsmedel. För att ha ordning & reda och alltid fräscha rengöringsdukar nära till hands, placera dem i Tork Dispenser Vikta dukar i top-pak. 
 
Som ett hygieniskt alternativ till slängen rekommenderar vi Tork Rengöringsduk Kök. En bomullsbaserad rengöringsduk med bra uppsugningsförmåga.

Tork Dispenser för Vikta dukar i top-pack

Tork Dispenser för Vi...

Artikel : 654000

Tork Rengöringsduk Kök, W4

Tork Rengöringsduk Kö...

Artikel : 473178

Välj ditt affärsområde

Wiping and Cleaning 3.tif

Industri

ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkitekter

Kontor

Oavsett om du befinner dig på ett litet kontor eller i en stor kontorsbyggnad erbjuder Tork dig det städmaterial du behöver för ditt kontor. Vi tillbringar alla mycket av vår tid på arbetsplatsen, så vi vet att hygien på arbetsplatsen är avgörande. God hygien på arbetsplatsen visar dig att du bryr dig om dina anställda. Det innebär även mindre sjukdagar. Vårt erbjudande sträcker sig från vad du behöver för att kunna ha ett utmärkt toalettutrymme till praktiska lösningar för fikarummet. Om du skulle ha catering på plats kan vi hjälpa dig med hygienen där också.

Läs mer

Restaurangbranschen

Gör dina gäster nöjda så att de återvänder – det är nyckeln till framgång. Vi har utvecklat specifika produkter för din verksamhet så att du kan möta och överstiga gästernas förväntningar. Vår expertis inom områden som hygien och effektivitet kan hjälpa dig att snabbt ta hand om dagliga behov inom kök, restaurang och toalettutrymme. På så sätt får du mer tid över till det som är viktigast – att se till att dina gäster är nöjda.

Läs mer

Vård och omsorg

Vård och omsorg