Dining.tif

Restaurang

Skapa ett intryck och en atmosfär som du eftersträvar med kombinationer av servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver.

Se våra rekommendationer för en fantastisk restaurangupplevelse

Fullbetjäning

Dina kunder märker när deras måltidsupplevelse är fulländad in i minsta detalj. Våra rengörings-, avtorknings- och saneringsprodukter kan hjälpa dig att uppnå god hygien, men att ha rätt produkter för dina bord kan också göra en stor skillnad. Våra servetter och bordsprodukter finns i många olika färger, mönster, kvaliteter, storlekar och typer av vikning. Allt är designat för att passa för den måltidsupplevelse som du vill skapa. Välj den mjuka känslan med våra LinStyle® middagsservetter för en exklusiv känsla eller våra högkvalitativa Nexxstyle® middagsservetter med unik prägling för en lyxig måltidsupplevelse.
Våra rekommendationer

Självbetjäning

Att hålla självbetjäningskunder i rörelse när du låter dem välja kan vara en hygienisk utmaning. Det krävs att påfyllning, avfallshantering och förvaring fungerar så smidigt som möjligt. Vårt urval av smarta serveringsprodukter, inklusive Tork Xpressnap Dispensersystem för servetter, är designad för att öka effektiviteten så att din personal kan tillbringa mer tid med att göra kunderna nöjda, även under rusningstid.
Våra rekommendationer

Eget tryck

Våra servetter och bordsprodukter har utformats för att fungera effektivt. Men varför inte låta dem arbeta lite effektivare? Visste du att 75 % av alla servettanvändare lägger märke till trycket på servetten? Ett eget tryck är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke och det kommer att hjälpa dig att göra varje tillfälle ännu mer speciellt. Med eget tryck är dina möjligheter oändliga! Vi erbjuder eget tryck på alla våra dispenserservetter samt på ett stort utbud av vanliga servetter och bordsprodukter. Skapa ditt eget tryck för att göra dina bordstabletter, bestickpåsar, Tork LinStyle®-servetter, glasunderlägg och andra produkter mer utmärkande. Ett eget tryck hjälper dig att skapa rätt intryck och en mer minnesvärd matupplevelse för dina gäster. För mer information, kontakta din lokala säljrepresentant.
Våra rekommendationer

Drive-thru

Kunder som är på resande fot kommer tillbaka för mer när du möter deras behov på ett snabbt och pålitligt sätt. Våra drive-thru-produkter hjälper dig att öka både effektiviteten och kundnöjdheten.
Våra rekommendationer

Välj ditt affärsområde

Wiping and Cleaning 3.tif

Industri

ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkitekter

Kontor

Oavsett om du befinner dig på ett litet kontor eller i en stor kontorsbyggnad erbjuder Tork dig det städmaterial du behöver för ditt kontor. Vi tillbringar alla mycket av vår tid på arbetsplatsen, så vi vet att hygien på arbetsplatsen är avgörande. God hygien på arbetsplatsen visar dig att du bryr dig om dina anställda. Det innebär även mindre sjukdagar. Vårt erbjudande sträcker sig från vad du behöver för att kunna ha ett utmärkt toalettutrymme till praktiska lösningar för fikarummet. Om du skulle ha catering på plats kan vi hjälpa dig med hygienen där också.

Läs mer

Restaurangbranschen

Gör dina gäster nöjda så att de återvänder – det är nyckeln till framgång. Vi har utvecklat specifika produkter för din verksamhet så att du kan möta och överstiga gästernas förväntningar. Vår expertis inom områden som hygien och effektivitet kan hjälpa dig att snabbt ta hand om dagliga behov inom kök, restaurang och toalettutrymme. På så sätt får du mer tid över till det som är viktigast – att se till att dina gäster är nöjda.

Läs mer

Vård och omsorg

Vård och omsorg