Hotel.tif

Hotell

Erbjud en fräsch, ren och behaglig vistelse för dina gäster varje dag. Våra hygien- och desinfektionsprodukter och vårt städmaterial för hotell kan hjälpa ditt arbetsteam att snabbt ta hand om rengöringen så att du har mer tid att få dina gäster att känna sig som hemma.

Se våra rekommendationer för dina olika hotellmiljöer

Restaurang

Erbjud den service och atmosfär som du eftersträvar med servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver.
Våra rekommendationer

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket.
Våra rekommendationer

Toalettutrymme

En bra upplevelse av toalettutrymmet kommer att ge en positiv bild av hur dina kunder uppfattar din verksamhet. Vi erbjuder ett stort utbud av dispensrar och refillprodukter för att hjälpa dig att skapa det rätta intrycket.
Våra rekommendationer

Gästrum

Det är känslan för detaljer som gör att dina gäster känner sig som hemma i sina rum. Våra produkter för personlig hygien, ytrengöring och sanering kan hjälpa dina gäster att få en fräsch, ren och bekväm vistelse, varje dag.
Våra rekommendationer

Andra områden

Varje beröringspunkt är en möjlighet att imponera på dina gäster. Se till att du har en fräsch och ren miljö överallt med våra problemfria hygiensystem och tillbehör. Vi har allt som du behöver för att skapa och upprätthålla den minnesvärda atmosfär som du vill ha.
Våra rekommendationer

Vill du veta mer om andra fokusområden?

Dining.tif

Restaurang

Skapa ett intryck och en atmosfär som du eftersträvar med kombinationer av servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver. Våra rekommendationer
Kitchen.tif

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket. Våra rekommendationer
Wiping and Cleaning 1.tif

Avtorkning och rengöring

Håll uppe farten medan du utför dina dagliga uppgifter med hållbara och hygieniska rengöringsdukar och dispensrar då du ska torka av det där oljespillet eller skapa den slutgiltiga touchen. Vi har vad du behöver, när du behöver det. så du kan fokusera på det som är mest viktigt för dig. Våra rekommendationer