Support.jpg

Gästrum

Det är känslan för detaljer som gör att dina gäster känner sig som hemma i sina rum. Våra produkter för personlig hygien, ytrengöring och sanering kan hjälpa dina gäster att få en fräsch, ren och bekväm vistelse, varje dag.

Toalettpapper


Rekommenderade produkter

Se till att pappret aldrig tar slut med vårt system Tork Vikt Toalettpapper. Det är perfekt för gästrum där problemfri funktionalitet och snygg design är viktigt. Påfyllningen är enkel och komforten garanteras med vårt toalettpapper Tork Extra Mjukt Vikt Toalettpapper

Tork Dispenser Vikt Toalettpapper

Tork Dispenser Vikt T...

Artikel : 556000

Tork Extra Mjukt Vikt Toalettpapper Premium

Tork Extra Mjukt Vikt...

Artikel : 114276

Ansiktsservett


Rekommenderade produkter

Ge mer komfort och bekvämlighet till dina gäster med våra extra mjuka och absorberande ansiktsservetter. De levereras i kompakta kartonger, så att dina gäster alltid kan ha dem nära.

Tork Dispenser Ansiktsservett

Tork Dispenser Ansikt...

Artikel : 460013

Tork Extra Mjuk Ansiktsservett

Tork Extra Mjuk Ansik...

Artikel : 140280

Glasunderlägg


Rekommenderade produkter

Våra hygieniska glasunderlägg för engångsbruk finns i två färger för att garantera att du kan skydda möblerna och skapa rätt image. Det finns också möjlighet att trycka på underlägget, t. ex. kan du få det med din verksamhets logotyp.

Tork Glasunderlägg Vit

Tork Glasunderlägg Vit

Artikel : 470246

Tork Glasunderlägg Svart

Tork Glasunderlägg Svart

Artikel : 474462

Cocktailservett


Rekommenderade produkter

Se till att varje tillfälle blir speciellt för dina gäster med mjuka och absorberande coctailservetter av hög kvalitet från Tork. Välj från ett stort urval av klassiska färger. De är lätta att komplettera med bordsdukningar. Dessutom kan eget tryck få varje tillfälle mer minnesvärt samtidigt som du marknadsför din verksamhet.

Tork Mjuk Cocktailservett Vit

Tork Mjuk Cocktailser...

Artikel : 15153

Tork Cocktailservett Lime

Tork Cocktailservett ...

Artikel : 477822