Wiping and Cleaning 3.tif

Industri

Håll din produktionslinje ren och igång med våra praktiska dispensrar och vårt städmaterial för industrin som är anpassade för uppgiften. Varje rengöringsduk är helt ny och anpassad för varje specifik uppgift, men ändå tillräckligt mångsidig för att användas för olika uppgifter. Minimera produktionsstopp med våra professionella avtorknings-, rengörings- och poleringsmaterial som gör att det regelbundna underhållet går snabbare.
Hitta rätt avtorkningspapper/rengöringsduk
Hitta rätt dispenser

Hitta rätt avtorkningspapper/rengöringsduk och dispenser som passar dina behov

Rengöring

Regelbundet underhåll, som att ta bort smuts och envisa fläckar från ytor, maskiner och verktyg, begränsar eventuella produktionsstopp. Våra rengöringsdukar underlättar rengöringen, oavsett om de är torra eller används med vatten, lösningsmedel eller rengöringsmedel. Våra rengöringsdukar är mer hållbara än papper, varar längre och är mer effektiva för att spara tid och pengar.
Våra rekommendationer

Polering

Applicera polermedel och gnid in med en polerduk för en glänsande, skyddande yta, vilket tar fram det bästa från varje yta. Nyckeln är att använda en polerduk som är anpassad för uppgiften och som är tillräckligt mjuk för att man ska undvika repor och samtidigt kan applicera polermedlet utan svårigheter. Våra hållbara polerdukar är anpassade för uppgiften och absorberar och frigör ett jämnt lager av polermedel, vilket gör att uppgiften går fortare och att det övergripande resultatet effektivt förbättras. 
Våra rekommendationer

Tvättstation

Spara tid med tvättstationer från Tork som placeras i närheten av dina anställda. Ju tidigare som händerna tvättas och torkas, desto snabbare kan nästa uppgift påbörjas.
Våra rekommendationer

Avtorkning

Avtorkning av spill och att suga upp vätskor och torka av smuts och damm är vanliga produktionsförberedelser. Ju snabbare det blir gjort, desto snabbare kan du börja arbeta. Våra mångsidiga avtorkningspapper är starka, flexibla och absorberande. De är perfekta för att hålla verktygen torra, ytorna skinande rena och ser till att komplexa delar fungerar. Och med en dispenser i närheten behöver man inte leta efter avtorkningspapper.
Våra rekommendationer

Vill du veta mer om andra fokusområden?

ImageDesignLine_original.jpg

Toalettutrymme

Att göra rätt intryck samtidigt som du bryr dig om dina kunder och kollegor är enkelt med våra högkvalitativa produkturval för toalettutrymmen. Alla rekommendationer är organiserade så dina verksamhetsbehov kommer först. Våra beprövade och testade kombinationer ger dig ett enkelt val. Vi har delat in våra rekommendationer enligt följande: Våra rekommendationer
Skolor

Skolor

Upptäck Max handtvättskola. Ett roligt och engagerande utbildningsmaterial som lär barn att förstå vikten av att tvätta och torka händerna på rätt sätt. (6-12 år) Våra rekommendationer
Kitchen.tif

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket. Våra rekommendationer