Wiping and Cleaning 3.tif

Industri

Håll din produktionslinje ren och igång med våra praktiska dispensrar och vårt städmaterial för industrin som är anpassade för uppgiften. Varje rengöringsduk är helt ny och anpassad för varje specifik uppgift, men ändå tillräckligt mångsidig för att användas för olika uppgifter. Minimera produktionsstopp med våra professionella avtorknings-, rengörings- och poleringsmaterial som gör att det regelbundna underhållet går snabbare.
Hitta rätt avtorkningspapper/rengöringsduk
Hitta rätt dispenser

Hitta rätt avtorkningspapper/rengöringsduk och dispenser som passar dina behov

Rengöring

Regelbundet underhåll, som att ta bort smuts och envisa fläckar från ytor, maskiner och verktyg, begränsar eventuella produktionsstopp. Våra rengöringsdukar underlättar rengöringen, oavsett om de är torra eller används med vatten, lösningsmedel eller rengöringsmedel. Våra rengöringsdukar är mer hållbara än papper, varar längre och är mer effektiva för att spara tid och pengar.
Våra rekommendationer

Polering

Applicera polermedel och gnid in med en polerduk för en glänsande, skyddande yta, vilket tar fram det bästa från varje yta. Nyckeln är att använda en polerduk som är anpassad för uppgiften och som är tillräckligt mjuk för att man ska undvika repor och samtidigt kan applicera polermedlet utan svårigheter. Våra hållbara polerdukar är anpassade för uppgiften och absorberar och frigör ett jämnt lager av polermedel, vilket gör att uppgiften går fortare och att det övergripande resultatet effektivt förbättras. 
Våra rekommendationer

Tvättstation

Spara tid med tvättstationer från Tork som placeras i närheten av dina anställda. Ju tidigare som händerna tvättas och torkas, desto snabbare kan nästa uppgift påbörjas.
Våra rekommendationer

Avtorkning

Avtorkning av spill och att suga upp vätskor och torka av smuts och damm är vanliga produktionsförberedelser. Ju snabbare det blir gjort, desto snabbare kan du börja arbeta. Våra mångsidiga avtorkningspapper är starka, flexibla och absorberande. De är perfekta för att hålla verktygen torra, ytorna skinande rena och ser till att komplexa delar fungerar. Och med en dispenser i närheten behöver man inte leta efter avtorkningspapper.
Våra rekommendationer

Vill du veta mer om andra fokusområden?

Wiping and Cleaning 1.tif

Avtorkning och rengöring

Håll uppe farten medan du utför dina dagliga uppgifter med hållbara och hygieniska rengöringsdukar och dispensrar då du ska torka av det där oljespillet eller skapa den slutgiltiga touchen. Vi har vad du behöver, när du behöver det. så du kan fokusera på det som är mest viktigt för dig. Våra rekommendationer
Dining.tif

Restaurang

Skapa ett intryck och en atmosfär som du eftersträvar med kombinationer av servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver. Våra rekommendationer
Kitchen.tif

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket. Våra rekommendationer