Wipingandcleaning.tif

Väggmonterade dispensrar

Väggmonterade dispensrar kan spara värdefull golvyta och bidra till att minska nedskräpning. Vi har ett stort antal väggmonterade dispensersystem som är designade för att utnyttja den yta som du har på bästa sätt. Ett stort utbud av olika specialkvaliteter av avtorkningspapper finns också tillgängligt för varje dispensersystem.

Väggställ


Rekommenderade produkter

Se exakt hur mycket papper som finns kvar med denna slitstarka dispenser med fullt synlig rulle. Dispensering är säker och exakt. De förstärkta glasfiberförstärkta tänderna bidrar till att minska förbrukning och avfall. Den är också lätt att ladda och fylla på. 

Dispenser för vikt avtorkningspapper/vikta rengöringsdukar


Rekommenderade produkter

Kontrollerad förbrukningen med funktionen - utmatning av en duk i taget. Den stänksäkra designen som är enkel att rengöra skyddar varje avtorkningspapper och förhindrar nedsmutsning. Den semi-transparenta kåpan visar när det är dags för påfyllning. Påfyllning är enkelt. Flexibla monteringsalternativ låter dig antingen använda väggfästen, magneter eller sugkoppar om du inte vill borra hål.

Dispenser Maxi Centrummatad


Rekommenderade produkter

Minska påfyllningstiden och skydda dina rullar med denna stänksäkra och centrummatade dispensern med hög kapacitet. Du behöver bara en hand för att enkelt ta så mycket papper som du behöver. Påfyllning är enkelt. Den hållbara konstruktionen gör den perfekt för tuffa förhållanden. 

Centrummatad dispenser


Rekommenderade produkter

Ta enkelt vad du behöver med bara en hand från denna centrummatade dispenser. De hållbara tänderna och den rejäla konstruktionen gör denna dispenser pålitlig och enkel att rengöra även i de tuffaste förhållandena. Den stänksäkra designen gör den enkel att rengöra och innehållet skyddas från nedsmutsning. Kåpan som öppnas från sidan gör påfyllningen enkel.

Centrummatad dispenser


Rekommenderade produkter

Spara ännu mer plats med denna kompakta dispenser för små centrummatade rullar. Den är designad för trånga utrymmen. Dispensering med en hand innebär att du enkelt kan ta det du behöver med bara en hand. Rullarna är skyddade av den stänksäkra designen. Den här rejäla dispensern har extra robusta gångjärn och hållbara tänder som gör den enkel att använda och att fylla på.