Washroom 2.tif

Kontor

Oavsett om du befinner dig på ett litet kontor eller i en stor kontorsbyggnad erbjuder Tork dig det städmaterial du behöver för ditt kontor. Vi tillbringar alla mycket av vår tid på arbetsplatsen, så vi vet att hygien på arbetsplatsen är avgörande. God hygien på arbetsplatsen visar dig att du bryr dig om dina anställda. Det innebär även mindre sjukdagar. Vårt erbjudande sträcker sig från vad du behöver för att kunna ha ett utmärkt toalettutrymme till praktiska lösningar för fikarummet. Om du skulle ha catering på plats kan vi hjälpa dig med hygienen där också.

Hygien handlar om affärer. Ta reda på hur.

EY3A6827.jpg

Tork trendrapport om framtidens kontor 2016

Sökandet efter smartare, hälsosammare och hållbarare lösningar för att möta högre  förväntningar från medarbetarna förändrar hur företagen ser på sina kontor, med konsekvenser för hur fastighetsansvariga och städföretag måste tänka på kontorshygien.  Läs mer i Tork Office Trend Report.
EasyCube_connected cleaning.tif

Tork EasyCube™

Eftersom kontor blir mer och mer anslutna är kontorshygien inget undantag. Tork EasyCubeTM skapar en ny logik för städning - från statiska rengöringsscheman till städning när och var det egentligen behövs. Tänk dig om du kunde undvika klagomål innan de händer. Nu kan du det. Dags att revolutionera städningen.
Läs mer

Vill du veta mer om hur Tork kan förbättra hygienen och rengöringen i din kontorsbyggnad?

Du behöver bara skicka oss ett kort meddelande!

Kontakta oss

Kontakta oss

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha
Vi ber om dina kontaktuppgifter via det här formuläret, så att vi kan besvara din förfrågan via e-post. Läs våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy för ytterligare information om hur vi skyddar och hanterar de uppgifter du lämnar till oss.
Bekräfta att du har läst användarvillkoren och informationen om hur vi hanterar personuppgifter.

Tack, vi har tagit emot ditt meddelande.

Stäng