coffee_area_original.tif

Fikarum

Välj det som känns rätt för ditt fikarum. Tork har ett brett urval av produkter att välja mellan. Genom att tillhandahålla rätt produkter kan du se till att dina anställda och besökare känner sig som hemma under sina raster genom att de får vistas i en ren miljö. Oavsett vilken verksamhet som du bedriver kan vi garantera att våra produkter är noggrant utformade för att hjälpa dig att ge rätt intryck.

Avtorkningspapper


Rekommenderade produkter

Olyckor inträffar ibland. Och när de gör det så kommer du att vara glad att du har en Tork dispenser bredvid dig. Oavsett om du har spillt kaffe eller mat så kan den här lösningen hantera spillet. Med Tork Dispenser Mini Centrummatad kan du välja exakt den mängd absorberande papper som du behöver. Pappret används till att torka upp spill, sanera eller till andra avtorkningsuppgifter, vilket gör att den här dispenserlösningen har många fördelar.

Tork Dispenser Mini Centrummatad

Tork Dispenser Mini C...

Artikel : 558000

Tork Avtorkningspapper Plus

Tork Avtorkningspappe...

Artikel : 101221

Servetter


Rekommenderade produkter

Tork Xpressnap Servettdispensersystem - vinnare av Red Dot Award 2014 för bästa produktdesign visar dina anställda och besökare att du bryr dig om deras upplevelse eftersom systemet passar perfekt i din kaffehörna eller i ditt fikarum. Tack vare en attraktiv design blir servettdispensern i valnöt en del av inredningen. Jämfört med traditionella servettdispensrar minskar förbrukningen av servetter med minst 25 % tack vare dispensering av en servett åt gången, vilket både sparar pengar och minskar avfall.

Tork Xpressnap® Bordsdispenser Valnöt

Tork Xpressnap® Bords...

Artikel : 273002

Tork Xpressnap® Extra Mjuk Vit Dispenserservett med lövdekor

Tork Xpressnap® Extra...

Artikel : 13670

Pappershanddukar


Rekommenderade produkter

För att få plats även i de minsta kaffehörnor, har Tork tagit fram en mindre version av den välkända större modellen Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk. Tork Xpress Dispenser Multifold Handduk Mini har en extra tunn design för att ta mindre plats. Innovationen begränsar bakteriespridning genom en design som gör att du endast behöver röra vid din egen pappershandduk. Tork Xpress Multifold Handduk är till för att garantera en överlägsen komfort med maximal hygien för dig och dina kollegor.

Tork Xpress® Mini Dispenser Multifold Handduk

Tork Xpress® Mini Dis...

Artikel : 552100

Tork Xpress® Extra Mjuk Multifold Handduk

Tork Xpress® Extra Mj...

Artikel : 100297

Tvål


Tork Dispenser Flytande Tvål Mini är en kompakt dispenser som får plats på små ytor eller bredvid handfatet. Efter att du har tvättat dina händer med tvål kommer du att mötas av en fräsch och lätt doft. Tork hjälper dig att upprätthålla efterlevnad av handhygien genom att erbjuda rätt produkter för din kaffehörna.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini 

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Mild Flytande Tvål Mini

Tork Mild Flytande Tv...

Artikel : 420502

Rengöringsdukar


Rekommenderade produkter

En slitstark och absorberande rengöringsduk som är perfekt för att torka av kaffehörnan eller bordet. Kan användas upprepade gånger utan att gå sönder. Finns i olika färger för att undvika korskontaminering. 

Tork Rengöringsduk Färgkodad

Tork Rengöringsduk Fä...

Artikel : 194450