Hand hygiene.tif

Toalettutrymme

Tork erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa produkter för toalettutrymmen som hjälper dig att ta hand om dina kunder och anställda. I vårt sortiment för toalettutrymmen finns väldesignade, hygieniska, problemfria och kostnadseffektiva system.

Vilka är dina största behov för toalettutrymmen?

Design utöver det vanliga

När ett gott intryck är avgörande och man dessutom vill att besökarna pratar om sitt besök i toalettutrymmet efteråt, är det viktigt att designen sticker ut. Vill du att din verksamhet utmärker sig och lämnar ett bestående intryck? Våra produkter med en design utöver det vanliga kompletterar de högkvalitativa materialen och ytorna i ett lyxigt toalettutrymme och gör att en fantastisk design lyser igenom. Enastående omsorg för dina kunder börjar här.
Våra rekommendationer

Standard

Om du behöver toalettutrymmen som är kostnadseffektiva och kräver lite underhåll och där många användare går in och ut snabbt är rätt komponenter, inklusive robusta hygiensystem, helt avgörande. Våra engångshanddukar och dispensrar kan hjälpa dig att kontrollera förbrukningen. Dessutom hjälper våra tvål- och pappersrefillprodukter med hög kapacitet att ge konsekvent service utan att det slösar resurser för rengöring och underhåll.
Våra rekommendationer

Extra omtanke

Om du vill få besökarna i dina tolettutrymmen att slappna av i en mer bekväm miljö och ta hand om mer än deras grundläggande behov, har Tork toalettutrymme Extra omtanke allt som du behöver. Besökare med olika behov kommer att uppskatta den extra omsorgen och omtanken, från våra mjuka och bekväma pappershanddukar till vår fuktgivande lotion.
Våra rekommendationer