Food industry.tif

Livsmedelsindustri

Utmaningen som du ställs inför varje dag är att arbeta snabbt och effektivt, samtidigt som du måste hålla alla ytor och maskiner skinande rena. För att hjälpa till att påskynda dina rengöringsuppgifter tillhandahåller vi städmaterial som har utvecklas just för din verksamhet. Vi kan effektivisera städningen och påskynda rengöringen av maskiner, köksredskap, ytor och händer. Det kommer att ge dig mer tid för vad verksamheten handlar om – att producera mat och att betjäna kunder.

Se våra rekommendationer för livsmedelsindustrin

Avtorkning

Se till att produktionen fungerar smidigt med avtorkningspapper som snabbt torkar upp spill och tar bort matrester. Vi har ett komplett utbud av avtorkningspapper som är godkända för kontakt med livsmedel och dispensrar som är stänksäkra, för en hygienisk och problemfri miljö. Oavsett om det handlar om handtvätt, polering av köksredskap, avtorkning av ytor eller någonting annat så har vi det du behöver.
Våra rekommendationer

Rengöring

Få hygieniska resultat mer effektivt och se till att maskiner är rena. Ha våra hållbara rengöringsdukar (som är godkända för kontakt med livsmedel) och våra hygieniska dispensrar i närheten. På så sätt blir arbetsuppgifterna som kräver noggrann rengöring och regelbundet underhåll gjorda snabbare. Och du kan fokusera på det som är viktigast, att laga mat.
Våra rekommendationer

Tvättstation

Hjälp personalen att tillbringa mer tid på produktionslinjen med bekvämare och mer effektiva sätt att tvätta och torka händer grundligt. Våra rekommendationer för tvättstationer kan hjälpa dig att förhindra spridningen av bakterier innan, under eller efter ett arbetspass.
Våra rekommendationer