Easy handling.tif

Tork Easy Handling™

Vår ergonomiska design och Tork Easy Handling™-funktionen gör att det blir enklare att hantera våra lådor och påsar. Städpersonalen sparar tid och kraft. Rutinuppgifter görs snabbt och mer bekvämt. Det sparar tid och energi för viktigare arbetsuppgifter.

Tork Easy Handling kartong


Finns för pappershanddukar på rulle eller vikta pappershanddukar och toalettpapper.

Städpersonal tillbringar dagarna med fysiskt arbete som kan vara tufft för deras kroppar. Om du kan göra arbetet för din personal mindre ansträngande kommer alla att vinna på det, tack vare mindre ryggsmärtor och högre effektivitet. Det är därför som Tork Easy Handling kartong har praktiska handtag för att kunna bäras med en eller två händer. Perforeringar på kartongen gör den också enklare att öppna, platta ut och kassera.

Tork Extra Mjuk Singlefold Handduk

Tork Extra Mjuk Singl...

Artikel : 100278

Tork Singlefold Handduk

Tork Singlefold Handduk

Artikel : 290163

Tork Easy Handling plastpåse


Finns för vikta handdukar och Tork SmartOne® toalettpapper.

När tiden är knapp och förvaringsytan är begränsad behöver du inte förpackningar som tar upp mer av din tid eller yta än nödvändigt. Det är därför som plastpåsen från Tork Easy Handling har perforerade öppningar på sidan och högst upp för att den ska vara enkel att öppna. Eftersom påsen är självförminskande tar den minimalt med plats på hyllan och är enkel att slänga när den är tom. Din personal kommer att uppskatta det smarta handtaget som gör den lättare att bära.

Tork Xpress® Extra Mjuk Multifold Handduk

Tork Xpress® Extra Mj...

Artikel : 100297

Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk, H2

Tork Xpress® Mjuk Mul...

Artikel : 120289

Servettförpackning nu med Tork Easy Handling® funktioner


Finns tillgängligt för våra traditionella servetter.

När du går in på ditt lager vill du hitta det du söker och nå det med enkelhet.  Så enkelt är det. Det är därför vi har tagit fram en ny servettförpackning med Tork Easy Handling® funktioner. Den hyllklara förpackningen är lika lätt att förvara som det är att komma åt den och du kommer omedelbart att hitta servetterna bland alla dina andra förnödenheter. Eftersom ju mindre tid du tillbringar i lagret, desto mer tid du kan spendera på dina gäster.