reflex-M3-kitchen_orginal.jpg

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften så att du kan hantera varje uppgift smidigt – oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket.

Avtorkningspapper


Rekommenderade produkter

Under dagen finns det ett behov för löpande underhåll, som att torka av vatten, olja, fett, matrester – och självklart att torka av händerna. Tork Avtorkningspapper Plus är ett mångsidigt papper som är idealiskt för handavtorkning och att torka upp vätskor.

Tork Dispenser Centrummatad

Tork Dispenser Centru...

Artikel : 659000

Tork Avtorkningspapper Plus

Tork Avtorkningspappe...

Artikel : 101250

Rengöringsdukar


Rekommenderade produkter

Effektivisera dina rengöringsrutiner i köket med Tork Rengöringsduk Kraftig. Den tjocka och högabsorberande rengöringsduken är godkänd för kontakt med livsmedel och perfekt för att rengöra köksutrustning och lösa upp fett. Den tillverkas med hjälp av vår exelCLEAN®-teknik som ger professionella resultat snabbare. Minska avfall genom att använda vår Tork Dispenser Vikta dukar för top-pack. En duk matas ut i taget vilket även bidrar till förbättrad hygien och kontroll av konsumtion. 

Tork Dispenser för Vikta dukar i top-pack

Tork Dispenser för Vi...

Artikel : 654000

Tork Rengöringsduk Kök, W4

Tork Rengöringsduk Kö...

Artikel : 473178