Restaurangbranschen – matsal

Restaurang

Leverera den service och atmosfär som du eftersträvar med servetter som passar ditt tema.

Se våra rekommendationer för din restaurang

Självbetjäning

Att hålla självbetjäningsgäster i rörelse och nöjda kan vara en hygienisk utmaning. Det krävs att påfyllning, avfallshantering och förvaring fungerar så smidigt som möjligt. Vårt urval av smarta serveringsprodukter, inklusive Tork Xpressnap Dispensersystem för servetter, har utformats för att öka effektiviteten. Personal kan därför lägga mer tid på att göra gästerna nöjda – även under rusningstid.
Våra rekommendationer

Fullbetjäning

Dina gäster märker när deras måltidsupplevelse är fulländad in i minsta detalj. Våra rengörings-, avtorknings- och saneringsprodukter kan hjälpa dig att uppnå god hygien, men att ha rätt produkter för dina bord kan också göra en stor skillnad. Våra servetter och bordsprodukter finns i många olika färger, mönster, material, modeller och typer av vikning. Allt är designat för att passa den måltidsupplevelse som du vill skapa. Välj den mjuka linnekänslan med våra LinStyle® middagsservetter för ett sofistikerat intryck eller våra högkvalitativa Nexxstyle middagsservetter med unik prägling för en exklusiv måltidsupplevelse.
Våra rekommendationer

Drive-thru

Kunder som är på resande fot kommer gärna tillbaka när du uppfyller deras behov på ett snabbt och tillförlitligt sätt. Våra drive-thru-produkter hjälper dig att öka både effektiviteten och kundnöjdheten.
Våra rekommendationer