Food service.tif

Fullbetjäning

Dina gäster märker när deras måltidsupplevelse är fulländad in i minsta detalj. Våra rengörings-, avtorknings- och saneringsprodukter kan hjälpa dig att uppnå god hygien, men att ha rätt produkter för dina bord kan också göra en stor skillnad. Våra servetter och bordsprodukter finns i många olika färger, mönster, material, modeller och typer av vikning. Allt är designat för att passa den måltidsupplevelse som du vill skapa. Välj den mjuka linnekänslan med våra LinStyle® middagsservetter för ett sofistikerat intryck eller våra högkvalitativa Nexxstyle middagsservetter med unik prägling för en exklusiv måltidsupplevelse.

Servetter


Rekommenderade produkter

Tork LinStyle® Middagsservett är ett perfekt val för en engångsservett som ska göra ett gott intryck. Servetten tillverkas av ett extra tjockt material med linnekänsla och mönsterprägling. 
• Enastående, mjuk linnekänsla
• Ger ett sofistikerat intryck 
• Kan enkelt kompletteras med klassiska och moderna färger 
• Välj mellan kompletterande extra stora middagsservetter, middagsservetter, förvikta (1/8) middagsservetter, cocktailservetter eller bestickpåsar

Tork LinStyle® Cocktailservett Vit

Tork LinStyle® Cockta...

Artikel : 478711

Tork LinStyle® Middagsservett Aquablå

Tork LinStyle® Middag...

Artikel : 478880

Bordsprodukter


Rekommenderade produkter

Skapa en inbjudande atmosfär för dina gäster med designade bordsprodukter och servetter som passar din stil. Mixa och matcha – våra bordsprodukter kan förhöja din service och gör det lättare att duka borden. Välj bordstabletter, snibbdukar, bordsvepor, bordsdukar, glasunderlag, bestickpåsar och mycket mer.
• Enfärgade för att matcha servetterna
• Eget tryck
• Mönstrade

Tork Glasunderlägg Vit

Tork Glasunderlägg Vit

Artikel : 470246