Tabletop_N4_original.jpg

Självbetjäning

Att hålla självbetjäningsgäster i rörelse och nöjda kan vara en hygienisk utmaning. Det krävs att påfyllning, avfallshantering och förvaring fungerar så smidigt som möjligt. Vårt urval av smarta serveringsprodukter, inklusive Tork Xpressnap Dispensersystem för servetter, har utformats för att öka effektiviteten. Personal kan därför lägga mer tid på att göra gästerna nöjda – även under rusningstid.

Servetter


Rekommenderade produkter

Minska användningen av servetter med minst 25% jämfört med traditionella servettdispensrar med hjälp av Tork Xpressnap® Servettdispensersystem. Utmatningen av en servett åt gången minskar avfallet och förbättrar hygienen. Dispensern minskar också behovet av lagerutrymme, antalet påfyllningar och nyordrar. Tillgänglig i flera olika stilar och färger. Du kan även göra dispensrar och servetter mer personliga med ett eget tryck som stärker ditt varumärke. 
När det är tillräckligt med en mindre servett har Tork Xpressnap Snack™ Bordsdispenser samma fantastiska fördelar som Tork Xpressnap® Servettdispenser, men till 60% av storleken. Idealisk för små bord och lättare måltider.
*Jämfört med traditionella servettdispensrar. 

Tork Xpressnap Snack® Bordsdispenser

Tork Xpressnap Snack®...

Artikel : 274003

Tork Xpressnap Snack® Vit Dispenserservett, N10

Tork Xpressnap Snack®...

Artikel : 17840

Ytrengöring och sanering


Rekommenderade produkter

För snabb och effektiv rengöring och sanering av ytor kan vårt sortiment av Tork Avtorkningspapper, Tork Rengöringsdukar och Tork Dispensrar spara både tid och arbete. Med rätt avtorkningspapper för uppgiften kan hygienarbetet klaras av snabbt och smidigt. Vårt utbud av rengöringsdukar inkluderar även färgkodade dukar för att förhindra smittspridning.