FSC.tif

Städbolag

Oavsett om du är en facility manager eller del av städpersonalen vill vi göra ditt liv lite enklare. Vi erbjuder ett komplett utbud av rengöringsprodukter, dispensrar och säljstödsverktyg till städföretag och återförsäljare. Allt vi gör är utformat för att hjälpa dig och dina kunder att snabbt ta hand om de mest grundläggande rengöringsbehoven som varje företag har. När det är gjort får alla mer tid för det som är viktigast för deras kunder.

Tork produktrekommendationer för toalettutrymmen


Att arbeta i en hektisk miljö innebär att du hela tiden måste hitta nya sätt att göra din dag smidigare. Alla Tork produkter har designats med målet att spara arbetstid och minska besvär för att istället kkunna fokusera på att ta hand om ditt företag. Och göra varje arbetsdag lättare för ditt team. Använd instruktionsfilmerna, utbildningsguiden och laddningsguiden som verktyg när du utbildar din städpersonal för att framhäva vad som är viktigt att veta när man arbetar med de olika ysstemen från Tork.

Ladda ner laddningsguide för Tork dispensrar klicka här

Instruktionsfilmer:

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle (Elevation)

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle - Intuition™ sensor (Elevation)

Tork SmartOne® Dispensrar (Elevation)

Tork Dispenser Skumtvål - Intuition™ sensor (Elevation)

Tork Xpress® Fristående Dispenser Multifold Handduk (Elevation och Image Design)

Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk (Image Design)

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle - Intuition™ sensor (Image Design)

Tork Dispenser Mini Jumbo Toalettpapper (Image Design)

Tork Dispenser Skumtvål - Intuition™ sensor (Image design)

Tork Dispenser Skumtvål (Image Design)

Tork Papperskorg (Image Design)


 

Färgkodade rengöringsdukar för olika rengöringsuppgifter


Våra färgkodade rengöringsdukar kommer i fyra olika färger för att skilja mellan olika uppgifter och förhindra korskontaminering. De är slitstarka för upprepad användning och godkända för kontakt med livsmedel (ISEGA-certifierade). Tork Rengöringskod Färgkodad luddar lite, är flexibel och fungerar väl med rengörings-, lösnings- och desinfektionsmedel. 

Tork Rengöringsduk Färgkodad

Tork Rengöringsduk Fä...

Artikel : 194450

Tork Rengöringsduk Färgkodad

Tork Rengöringsduk Fä...

Artikel : 194650

Tork våtdukar för ytrengöring i öppna kontorsytor


Bekvämt och effektivt för ytrengöring när vatten inte finns tillgängligt. Man skyddar även känsliga ytor, elektronik och processer. Våtdukarna är hudvänliga och doftfria  och kommer i en praktisk, bärbar hink -  perfekt för städvagnar och kontor där de anställda byter arbetsyta från dag till dag och också måste rengöra sitt skrivbord och tangentbord varje dag.

Tork Våtdukar för Ytrengöring

Tork Våtdukar för Ytr...

Artikel : 190594

Tork och Hållbarhet


För Tork innebär hållbarhet:

  • Det handlar om att ta hand om människor, genom att förbättra hygienen och underlätta för ett enklare liv
  • Det handlar om värde, genom att säkerställa att du använder mindre, slänger mindre och uppnår lägre kostnader
  • Det handlar om att ta hand om naturen, genom att minska miljöpåverkan genom hela produktcykeln

Läs mer om Tork och Hållbarhet genom att klicka på Utforska vårt erbjudande.

Tork och hygien


Ett rent och funktionellt toalettutrymme ger rätt intryck av din verksamhet och säkerställer att alla besökare kommer till ett hygieniskt och säkert utrymme.

Läs mer om Tork och hygien genom att klicka på Utforska vårt erbjudande.

Se våra produkter, tjänster och rekommendationer för städbolag

Tork Easy Handling™

Vår ergonomiska design och Tork Easy Handling™-funktionen gör att det blir enklare att hantera våra kartonger och påsar. Städpersonalen sparar tid och kraft. Rutinuppgifter görs snabbt och mer bekvämt. Det sparar tid och energi för viktigare arbetsuppgifter. Genom forskning har vi upptäckt att våra transportförpackningar hanteras många gånger innan produkterna packas upp och till slut används. Dessutom vet vi att arbetsrelaterade hälsoproblem är vanliga bland städpersonal på grund av den tuffa arbetsmiljön och de tunga fysiska arbetsuppgifterna. Med ett stort antal förpackningar för hygienprodukter som hanteras globalt varje vecka, tänkte vi att vi verkligen kan göra skillnad genom att förbättra våra transportförpackningar. Genom att använda biometriska data och ergonomi kan vi vara säkra på att hitta lösningar som har den mest användarvänliga designen. Idag har vi en rad olika lösningar för transportförpackningar som gör arbetslivet snabbare, enklare och mer ergonomiskt för våra slutkunder.
Våra rekommendationer

Vill du veta mer om andra fokusområden?

ImageDesignLine_original.jpg

Toalettutrymme

Att göra rätt intryck samtidigt som du bryr dig om dina kunder och kollegor är enkelt med våra högkvalitativa produkturval för toalettutrymmen. Alla rekommendationer är organiserade så dina verksamhetsbehov kommer först. Våra beprövade och testade kombinationer ger dig ett enkelt val. Vi har delat in våra rekommendationer enligt följande: Våra rekommendationer
Kitchen.tif

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket. Våra rekommendationer
Skolor

Skolor

Upptäck Max handtvättskola. Ett roligt och engagerande utbildningsmaterial som lär barn att förstå vikten av att tvätta och torka händerna på rätt sätt. (6-12 år) Våra rekommendationer