Washroom.tif

Toalettutrymme

Möt alla dina kunders behov för toalettutrymmen med ett stort utbud av högkvalitativa produkter från Tork. Se vårt sortiment för toalettutrymmen för problemfria hygiensystem som är designade för att spara tid, pengar och kraft.

Vilka är dina största behov för dina toalettutrymmen?

Extra hygiensäkert

Att minska risken för korskontaminering är avgörande på din arbetsplats. Våra milda tvålar, hudlotioner, handdesinfektionsmedel och mjuka pappershanddukar kan hjälpa dem som ofta tvättar sina händer att skydda sina händer samtidigt som man skyddar sig mot bakterier. Vårt kompletta utbud av handhygienprodukter inkluderar också attraktiva, beröringsfria automatiska dispensrar. De kan bidra ytterligare med att minska spridningen av bakterier och till och med motivera till användning.
Våra rekommendationer

Design utöver det vanliga

Det krävs att din design sticker ut för att ett besök i ett toalettutrymme ska leda till att folk pratar om det efteråt. Vill du att din verksamhet utmärker sig och lämnar ett bestående intryck? Våra produkter med en design utöver det vanliga kompletterar de högkvalitativa materialen och ytorna i ett lyxigt toalettutrymme och gör att en fantastisk design lyser igenom. Enastående omsorg för dina kunder börjar här.
Våra rekommendationer

Standard

Om du behöver toalettutrymmen som är kostnadseffektiva och kräver lite underhåll och där många användare går in och ut snabbt är rätt komponenter, inklusive robusta hygiensystem, helt avgörande. Våra engångshanddukar och dispensrar kan hjälpa dig att kontrollera förbrukningen. Dessutom hjälper våra tvål- och pappersrefillprodukter med hög kapacitet att ge konsekvent service utan att det slösar resurser för rengöring och underhåll.
Våra rekommendationer

Extra omtanke

Om du vill få besökarna att slappna av i en mer bekväm miljö och ta hand om mer än deras grundläggande behov, har Tork toalettutrymme Extra omtanke allt som du behöver. Besökare med olika behov kommer att uppskatta den extra omsorgen och omtanken, från våra mjuka och bekväma pappershanddukar till vår fuktgivande lotion.
Våra rekommendationer