Avtorkning och rengöring

Hjälp dina kunder att uppnå de bästa rengöringsresultaten på enklast möjliga sätt. Se vårt stora utbud av professionella avtorkningspapper för rengöring. Varje avtorkningspapper är specifikt anpassat för uppgiften. Med rätt avtorkningspapper för uppgiften blir jobbet gjort snabbare och med mindre ansträngning.
Välj rätt avtorkningspapper
Välj rätt dispenser

Avtorkning och rengöring

Avtorkning i produktionsområdet

Avtorkning av spill och att suga upp vätskor och torka av smuts och damm är vanliga produktionsförberedelser. Ju snabbare det blir gjort, desto snabbare kan du börja arbeta. Våra mångsidiga avtorkningspapper är starka, flexibla och absorberande. De är perfekta för att hålla verktygen torra och ytorna skinande rena samt ser även till att komplexa delar fungerar. Och med en dispenser i närheten behöver man lägga tid på att leta efter avtorkningspapper.
Våra rekommendationer

Rengöring

Regelbundet underhåll, som att ta bort smuts och envisa fläckar från ytor, maskiner och verktyg, begränsar eventuella produktionsstopp. Våra rengöringsdukar underlättar rengöringen, oavsett om de är torra eller används med vatten, lösnings- eller rengöringsmedel. Våra rengöringsdukar är mer hållbara än papper, varar längre och är mer effektiva för att spara tid och pengar.
Våra rekommendationer

Polering

Applicera polermedel och gnid in med en polerduk för en glänsande, skyddande yta som tar fram det bästa från varje yta. Nyckeln är att använda en polerduk som är anpassad för uppgiften och som är tillräckligt mjuk för att man ska undvika repor och samtidigt kan applicera polermedlet utan svårigheter. Våra hållbara polerdukar är anpassade för uppgiften och absorberar och frigör ett jämnt lager av polermedel, vilket gör att uppgiften går fortare och att det övergripande resultatet effektivt förbättras. 
Våra rekommendationer

Tvättstation

Spara tid med tvättstationer som utrustats med Tork produkter och som placeras i närheten av dina anställda. Ju tidigare som händerna tvättas och torkas, desto snabbare kan nästa uppgift påbörjas.
Våra rekommendationer

Toalettutrymme

Tork erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa produkter för toalettutrymmen för att ta hand om dina kunder och anställda. I sortimentet för toalettutrymmen går det att hitta hygieniska, problemfria och kostnadseffektiva system med hög kapacitet.
Våra rekommendationer