Healthcare 2.tif

Vård

Varje sjukvårdsinrättning arbetar för att förbättra sina patienters livskvalitet. Våra hygienartiklar för sjukvård är speciellt utvecklade för vårdgivare och för att minska risken för infektion. Så det är lättare för dina kollegor att upprätthålla hygienen och fokusera på vad som verkligen är viktigt – bästa möjliga patientvård. Vi har också städmaterial som underlättar rengöring av alla typer av utrymmen och ytor. Hur kan vi hjälpa dig att ta hand om ditt arbetsteam, dina patienter och din sjukvårdsinrättning på ett bättre sätt?

Se våra rekommendationer för sjukvården

Patientvård

För att hjälpa till att stödja patientvård och för att upprätthålla hygienen för vårdgivare och besökare, erbjuder vi ett komplett utbud av produkter för handhygien. Våra milda tvålar, mjuka mångsidiga pappershanddukar, effektiva handdesinfektionsmedel och fuktgivande lotioner är perfekta för varje tillfälle av mänsklig kontakt i patientrummet. Och med våra moderna, hygieniska dispensrar i närheten ökar följsamheten och infektioner förhindras.
Våra rekommendationer

Vårdhem

Med hygienstandarderna på vårdhemmet erbjuder du samma frihet som i hemmet. För att hjälpa dig vid vård av känsliga patienter och för att förhindra spridningen av infektioner kan vi hjälpa dig att identifiera var handhygien fungerar bäst. Se vårt kompletta utbud av mjuka pappershanddukar och milda hudvårdsprodukter för frekvent handtvätt. Se våra attraktiva dispensrar som främjar en god hygien. De har en fräsch design, är enkla att rengöra och har nyckellås för bättre säkerhet.
Våra rekommendationer

Tvättrum

Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt hygienen före och efter operationer. Standarder för tvättrum är oerhört strikta och nödvändiga för att förhindra infektioner. Våra handhygienrekommendationer möter de högsta standarderna och följer etablerade protokoll för tvättrum, vilket hjälper vårdgivare att inte orsaka någon skada. Våra produkter är effektiva mot bakterier men de hjälper också till att skydda huden. Vårdgivare som ständigt tvättar eller steriliserar sina händer vet hur viktigt det kan vara med god hudvård.
Våra rekommendationer

Behandlingsrum

Behandlingsrum är hektiska platser. Med varje ny kontakt, ny vårdgivare och ny ytkontakt mångdubblas risken för korsinfektion. Att upprätthålla hygienen före, under och efter varje patients behandling är enda sättet för att stoppa infektioner från att sprida sig. De som tvättar händerna ofta uppskattar våra milda och effektiva hudvårdsformuleringar och mjuka och absorberande pappershanddukar. Och eftersom det inte finns så mycket utrymme har vi designat våra dispensrar så att de är kompakta och enkla att använda, vilket uppmuntrar till användning. 
Våra rekommendationer

Besökstoaletter

Att upprätthålla höga hygienstandarder på besökstoaletterna är lättare med hygiensystem som kräver lite underhåll. Med slutna dispensrar som går att ladda snabbt och som har hög kapacitet kan du garantera en god hygien för fler besökare och frigöra personal för mer kritiska uppgifter. Använd våra mångsidiga pappershanddukar för att snabbt torka upp spill, torka händer och minska avfall.
Våra rekommendationer

Tvättstation

Vi ser till att tvättstationen blir komplett utrustad för att göra det enklare att upprätthålla en god handhygien. Vårdgivare får komplett stöd för varje tillfälle som involverar handhygien i närheten av patienten. Personal som tvättar händerna ofta uppskattar våra milda hudvårdsformuleringar. Våra skumtvålar och flytande tvålar, handdesinfektionsmedel och fuktkrämer rengör händer försiktigt och återfuktar dem effektivt. Mjuka pappershanddukar torkar händerna snabbt och utan irritation. Och våra kompakta dispensrar för pappershanddukar som matar ut ett ark åt gången och dispensrar för hudvård med slutna refillflaskor garanterar hygien och förhindrar korskontaminering.
Våra rekommendationer

Vill du veta mer om andra fokusområden?

ImageDesignLine_original.jpg

Toalettutrymme

Att göra rätt intryck samtidigt som du bryr dig om dina kunder och kollegor är enkelt med våra högkvalitativa produkturval för toalettutrymmen. Alla rekommendationer är organiserade så dina verksamhetsbehov kommer först. Våra beprövade och testade kombinationer ger dig ett enkelt val. Vi har delat in våra rekommendationer enligt följande: Våra rekommendationer
Dining.tif

Restaurang

Skapa ett intryck och en atmosfär som du eftersträvar med kombinationer av servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver. Våra rekommendationer
Kitchen.tif

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket. Våra rekommendationer