Hospital Room with dispensers 24.tif

Behandlingsrum

Behandlingsrum är hektiska platser. Med varje ny kontakt, ny vårdgivare och ny ytkontakt mångdubblas risken för korsinfektion. Att upprätthålla hygienen före, under och efter varje patients behandling är enda sättet för att stoppa infektioner från att sprida sig. De som tvättar händerna ofta uppskattar våra milda och effektiva hudvårdsformuleringar och mjuka och absorberande pappershanddukar. Och eftersom det inte finns så mycket utrymme har vi designat våra dispensrar så att de är kompakta och enkla att använda, vilket uppmuntrar till användning. 

Tvål


Rekommenderade produkter

Tork Extra Mild Flytande Tvål är lämplig för de som tvättar händerna ofta. Det är en mycket mild, krämig tvål som är dermatologiskt testad. Tork Extra Mild Flytande Tvål är oparfyrmerad och ofärgad för att såväl sörja för frekvent användning som att minska risken för irriterad hud.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning, S1/11

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Flytande Tvål

Tork Extra Mild Flyta...

Artikel : 420701

Pappershanddukar


Produktrekommendationer

Handtorkning är en viktig del av korrekt handhygien eftersom fuktiga händer kan bära med sig bakterier och göra att händerna torkar ut snabbare. Pappershanddukar från Tork Premium och Tork Advanced hjälper till att torka händerna snabbare och mer grundligt, samtidigt som de är milda mot huden.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk

Tork Xpress® Dispense...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk, H2

Tork Xpress® Mjuk Mul...

Artikel : 100288

Handdesinfektionsmedel


Rekommenderade produkter

Väl fungerande rutiner för rengöring och desinfektion i vårdmiljö är en förutsättning för god patientsäkerhet och arbetsmiljö. Genom att minska mängden mikroorganismer i vårdmiljön kan smittspridning via indirekt kontaktsmitta förebyggas. Våra handdesinfektionsmedel är effektiva mot en mängd olika bakterier, virus, mykobakterier samt jäst och svamp. De uppfyller de strängaste europeiska effektivitetskraven inom vården och dess återfuktande ingredienser hjälper till att skydda och ta hand om hud som rengörs ofta. Produkterna finns i olika storlekar och format för att göra korrekt handhygien enkelt och behändigt för vårdpersonal.

Tork Flytande Handdesinfektion (biocid)

Tork Flytande Handdes...

Artikel : 420110

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning, S1/11

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Fuktkräm


Rekommenderade produkter

Len, mjuk och frisk hud är lättare att hålla ren. Vår Tork Hand & Body Lotion hjälper till att förbättra hudbarriären och hudens egenskaper. Innehåller kanolaolja, glycerin, pantenol och rikligt av naturligt vitamin E som ser till att det finns en naturlig fuktnivå i hudens yttre lager. Tork Dispenser Flytande Tvål för lotion är kompakt, så det är lätt att skilja mellan större system för tvål och handdesinfektionsmedel. Slutna, hygieniska refillflaskor som går att ladda snabbt utan att riskera korskontaminering.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini, S2

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Hand & Body Lotion Mini

Tork Hand & Body Loti...

Artikel : 420202

Avtorkningspapper


Under dagen finns ett behov för löpande underhåll som till exempel att torka upp spill, vätskor och matrester – och mycket handavtorkning. Tork Avtorkningspapper Plus är ett mångsidigt papper som är idealiskt för dessa uppgifter. Och med vår bärbara dispenser Tork Reflex™ – handburen eller monterad på vagnen – kan din personal enkelt ta den mängd papper de behöver, precis där de behöver det.

Tork Reflex™ Avtorkningspapper, M4

Tork Reflex™ Avtorkni...

Artikel : 473242

Papperskorg


Rekommenderade produkter

Vår stora Tork Papperskorg B1 50 l har ett lock med mjuk stängning för att minimera oljud och skapa en mer trivsam miljö. De är enkla att rengöra och fylla på med våra starka, vita Tork Soppåsar.

Tork Papperskorg 50 Ltr, B1

Tork Papperskorg 50 L...

Artikel : 563000

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060