Healthcare 2.tif

Patientvård

För att hjälpa till att stödja patientvård och för att upprätthålla hygienen för vårdgivare och besökare, erbjuder vi ett komplett utbud av produkter för handhygien. Våra milda tvålar, mjuka mångsidiga pappershanddukar, effektiva handdesinfektionsmedel och fuktgivande lotioner är perfekta för varje tillfälle av mänsklig kontakt i patientrummet. Och med våra moderna, hygieniska dispensrar i närheten ökar följsamheten och infektioner förhindras.

Tvål


Rekommenderade produkter

Vår Tork Extra Mild Skumtvål har en mjuk sammansättning för idealisk komfort vid användning av både personalen och patienten. Den extra milda sammansättningen är dermatologiskt testad och de hudvårdande ingredienserna vårdar känslig hud vid frekvent handtvätt.
Valet att använda till vår Tork Dispenser Skumtvål med Intuition™ sensor för beröringsfri dispensering eller manuellt när tystnaden är viktigast, vilket gör systemet till en flexibel partner vid efterlevnad av handhygien i patientrum.

Tork Dispenser Skumtvål – Intuition™ Sensor, S4

Tork Dispenser Skumtv...

Artikel : 561600

Tork Extra Mild Skumtvål

Tork Extra Mild Skumtvål

Artikel : 520701

Pappershanddukar


Rekommenderade produkter

Handtorkning är ett viktigt steg för att förhindra korskontaminering. Men oljudet från handduksdispensrar i ett patientrum kan störa de som behöver lugn och ro för att bli bättre. Våra dispensrar Tork Xpress™ Multifold Handduk garanterar en pålitlig utmatning av ett ark i taget utan något oljud från dispenseringen. Pappershanddukar från Tork Advanced och Tork Premium är designade för att accelerera absorptionsförmågan och att torka försiktigt för att skydda överhuden. För extra omsorg.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk

Tork Xpress® Dispense...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk, H2

Tork Xpress® Mjuk Mul...

Artikel : 120288

Handdesinfektionsmedel


Rekommenderade produkter

Världshälsoorganisationen (World Health Organization, WHO) rekommenderar fem steg för en god handhygien inom patientvård. Produkter från Tork är grundläggande i varje steg. Våra handdesinfektionsmedel finns i olika format för flexibel användning. Den klibbar inte vid frekvent användning. Är oparfymerad och har mjukgörande ingredienser som förhindrar uttorkning.

Tork Dispenser Flytande Tvål

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560000

Tork Alkoholgel Handdesinfektion

Tork Alkoholgel Handd...

Artikel : 420103

Fuktkräm


Rekommenderade produkter

Vårdgivare som ofta tvättar sina händer behöver själva extra omsorg. Du kan hjälpa till med att skydda händerna som hjälper så många med vår oparfymerade Tork Hand & Body Lotion. Rika, krämiga och fuktgivande ingredienser gör att händerna känns mjuka och lena. Vår Tork Dispenser Mini för tvål/lotion är liten i storlek så att det lätt går att skilja den från större system för tvål och handdesinfektionsmedel. Slutna, hygieniska refillflaskor som går att fylla på snabbt samtidigt som du minimerar risken för korskontaminering.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini, S2

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Hand & Body Lotion Mini

Tork Hand & Body Loti...

Artikel : 420202

Toalettpapper


Förbättra hygienen och spara upp till 40 % vid användning av vårt system Tork SmartOne®. Med dispensering av ett mjukpapper åt gången rör du bara vid ett ark åt gången och förbrukningen minskar. Fyll på med våra mjukpapper från Tork Advanced för problemfri hygien.

Tork SmartOne® Dispenser Toalettpapper, T8

Tork SmartOne® Dispen...

Artikel : 680000

Tork SmartOne® Toalettpapper, T8

Tork SmartOne® Toalet...

Artikel : 472242

Tvättlapp


Rekommenderade produkter

Ibland kräver god hygien en bra och mild rengöring. Vår starka men ändå mjuka Tork Tvättlapp som är anpassad för uppgiften, ger en noggrann, mild rengöring med lite ansträngning. Passar för hud- och ytrengöring. Tvättlapparna är förpackade i en bärbar kartongdispenser.

Tork Mjuk Tvättlapp 

Tork Mjuk Tvättlapp 

Artikel : 742100

Tork Tvättlapp 

Tork Tvättlapp 

Artikel : 747400

Ansiktsservetter


Rekommenderade produkter

Att ha ansiktsservetter nära till hands kan hjälpa dina patienter att känna sig mer bekväma. Våra extra mjuka Tork Ansiktsservetter i en attraktiv väggmonterad eller fristående Tork Dispenser Ansiktsservett kan göra en enkel, vårdande skillnad.

Tork Dispenser Ansiktsservett, F1

Tork Dispenser Ansikt...

Artikel : 270023

Tork Extra Mjuk Ansiktsservett, F1

Tork Extra Mjuk Ansik...

Artikel : 140280

Avtorkningspapper


Rekommenderade produkter

Under dagen finns ett behov för löpande underhåll som till exempel att torka upp spill, vätskor och matrester – och mycket handavtorkning. Tork Avtorkningspapper Plus är ett mångsidigt papper som är idealiskt för dessa uppgifter. Och med vår bärbara dispenser Tork Reflex™ – handburen eller monterad på vagnen – kan din personal enkelt ta den mängd papper de behöver, precis där de behöver det.

Tork Reflex™ Avtorkningspapper, M4

Tork Reflex™ Avtorkni...

Artikel : 473242

Servetter


Rekommenderade produkter

Minska användningen av servetter med minst 25 % jämfört med traditionella servettdispensrar med hjälp av vårt Tork Xpressnap® Servettdispensersystem i din kaffehörna. Med dispensering av en servett åt gången minskar avfallet och förbättrar hygienen. Finns i flera olika stilar och färger och du kan till och med göra dessa dispensrar och servetter mer personliga med ett eget tryck.

Tork Xpressnap Snack® Bordsdispenser, N10

Tork Xpressnap Snack®...

Artikel : 272808

Tork Xpressnap Snack® Vit Dispenserservett, N10

Tork Xpressnap Snack®...

Artikel : 17840

Papperskorg


Rekommenderade produkter

God hygien kan snabbt upprätthållas med vår Tork Papperskorg 50 l, som är enkel att rengöra och har hög kapacitet. Locket på papperskorgen döljer avfallet för en bättre hygien. De är enkla att rengöra, tömma och fylla med våra starka och pålitliga Tork Soppåsar.

Tork Papperskorg 50 Ltr, B1

Tork Papperskorg 50 L...

Artikel : 563000

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060