Hand hygiene.tif

Besökstoaletter

Att upprätthålla höga hygienstandarder på besökstoaletterna är lättare med hygiensystem som kräver lite underhåll. Med slutna dispensrar som går att ladda snabbt och som har hög kapacitet kan du garantera en god hygien för fler besökare och frigöra personal för mer kritiska uppgifter. Använd våra mångsidiga pappershanddukar för att snabbt torka upp spill, torka händer och minska avfall.

Pappershanddukar


Torka händerna snabbt för att minska köer och kostnader med en kostnadsmedveten men ändå effektiv lösning. Våra Tork Xpress™ Mjuk Multifold Handdukar är ett utmärkt val. Med vår Tork Xpress™ Dispenser Multifold Handduk kontrolleras förbrukningen med dispensering av en handduk åt gången. Det innebär mindre avfall och mer värde.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk

Tork Xpress® Dispense...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk, H2

Tork Xpress® Mjuk Mul...

Artikel : 120288

Tvål


En vårdinrättning får inte heller en andra chans att göra ett gott första intryck. Våra väldesignade dispensrar Tork Dispenser Flytande Tvål har en modern, högglansig design, kan rengöras enkelt och låsas med nyckel för säkerhet och hygien. De är fyllda med vår mjuka Tork Extra Mild Flytande Tvål, fri från färgämnen och doftämnen för att minska risken för allergier, och ser till att gäster tas lika väl om hand som patienter och personal.

Tork Dispenser Flytande Tvål, S1/S11

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560000

Tork Extra Mild Flytande Tvål

Tork Extra Mild Flyta...

Artikel : 420701

Handdesinfektionsmedel


Rekommenderade produkter

Sanera och återfukta med vårt handdesinfektionsmedel Tork Alkoholgel. Det desinficerar händerna snabbt med ett återfuktande medel som hjälper till att skydda huden. Tillsammans med våra beröringsfria dispensrar Tork Dispenser Flytande Tvål med armbågsfattning kan hygienen upprätthållas och korskontaminering minimeras. Vi har också mindre, fristående pumpflaskor och flaskor i fickstorlek för flexibel placering och bekvämlighet.

Tork Dispenser Flytande Tvål, S1/S11

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560000

Tork Alkoholgel Handdesinfektion

Tork Alkoholgel Handd...

Artikel : 420103

Toalettpapper


Rekommenderade produkter

Använd mindre, fyll på mindre och spendera mindre med vår Tork SmartOne® Dispenser med extra hög kapacitet. Dispensering av ett ark åt gången minskar förbrukningen med upp till 40 %. Den robusta designen levererar problemfria lösningar i tuffa miljöer. De stora rullarna med Tork Advanced mjukpapper kräver färre påfyllningar och gör fler besökare nöjda.

Tork SmartOne® Mini Toalettpapper

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Avtorkningspapper


Rekommenderade produkter

Under dagen finns ett behov för löpande underhåll som till exempel att torka upp spill, vätskor och matrester – och mycket handavtorkning. Tork Avtorkningspapper Plus är ett mångsidigt papper som är idealiskt för dessa uppgifter. Och med vår bärbara dispenser Tork Reflex™ – handburen eller monterad på vagnen – kan din städpersonal enkelt ta den mängd papper de behöver, precis där de behöver det.

Tork Reflex™ Avtorkningspapper, M4

Tork Reflex™ Avtorkni...

Artikel : 473242

Papperskorg


Rekommenderade produkter

En god hygien kan snabbt upprätthållas med vår Tork Papperskorg 50 l med hög kapacitet. Locket på papperskorgen döljer avfallet för en bättre hygien. De är enkla att rengöra, tömma och fylla med våra starka och pålitliga Tork Soppåsar.

Tork Papperskorg 50 Ltr, B1

Tork Papperskorg 50 L...

Artikel : 563000

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060