Hygiene.tif

Tvättrum

Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt hygienen före och efter operationer. Standarder för tvättrum är oerhört strikta och nödvändiga för att förhindra infektioner. Våra handhygienrekommendationer möter de högsta standarderna och följer etablerade protokoll för tvättrum, vilket hjälper vårdgivare att inte orsaka någon skada. Våra produkter är effektiva mot bakterier men de hjälper också till att skydda huden. Vårdgivare som ständigt tvättar eller steriliserar sina händer vet hur viktigt det kan vara med god hudvård.

Handdesinfektionsmedel


Rekommenderade produkter

Frekvent sanering är nyckeln till att förhindra spridning av infektioner i varje vårdinrättning. Det kan också torka ut dina händer. Vår Tork Flytande Handesinfektion är mycket effektiv mot en stor mängd bakterier och uppfyller de strängaste europeiska effektivitetskraven, som till exempel EN12791, EN 1500 och många fler. Tuff mot bakterierna och mild mot huden. Använd med vår beröringsfria Tork Dispenser Flytande Tvål med armbågsfattning för att garantera en god hygien. Den finns också som en mindre, fristående pumpflaska.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Flytande Handdesinfektion (biocid)

Tork Flytande Handdes...

Artikel : 420110

Tvål


Rekommenderade produkter

Tork Extra Mild Flytande Tvål är lämplig för de som tvättar händerna ofta. Det är en mycket mild, krämig tvål som är dermatologiskt testad. Tork Extra Mild Flytande Tvål är oparfyrmerad och ofärgad för att såväl sörja för frekvent användning som att minska risken för irriterad hud.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Flytande Tvål

Tork Extra Mild Flyta...

Artikel : 420701

Pappershanddukar


Inget kan lämnas åt slumpen när det gäller hygienisk omsorg för frekvent handtvätt i kritiska miljöer. Behagligt rena, torra händer är säkra händer. Vår milda Tork Matic® Mjuk Handduk på rulle torkar händerna snabbt utan irritation. Vår automatiska Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle med Intuition™ sensor dispenserar en handduk åt gången och är beröringsfri, vilket garanterar en god hygien och en kontrollerad förbrukning. Den här dispensern låter dig också välja storleken på enskilda handdukar.

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle – Intuition™ sensor Vit, H1

Tork Matic® Dispenser...

Artikel : 551100

Tork Matic® Mjuk Handduk på rulle Advanced, H1

Tork Matic® Mjuk Hand...

Artikel : 290067