Healthcare 3.tif

Tvättstation

Vi ser till att tvättstationen blir komplett utrustad för att göra det enklare att upprätthålla en god handhygien. Vårdgivare får komplett stöd för varje tillfälle som involverar handhygien i närheten av patienten. Personal som tvättar händerna ofta uppskattar våra milda hudvårdsformuleringar. Våra skumtvålar och flytande tvålar, handdesinfektionsmedel och fuktkrämer rengör händer försiktigt och återfuktar dem effektivt. Mjuka pappershanddukar torkar händerna snabbt och utan irritation. Och våra kompakta dispensrar för pappershanddukar som matar ut ett ark åt gången och dispensrar för hudvård med slutna refillflaskor garanterar hygien och förhindrar korskontaminering.

Tvål


Rekommenderade produkter

Tork Extra Mild Flytande Tvål är lämplig för de som tvättar händerna ofta. Det är en mycket mild, krämig tvål som är dermatologiskt testad. Tork Extra Mild Flytande Tvål är oparfyrmerad och ofärgad för att såväl sörja för frekvent användning som att minska risken för irriterad hud.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning, S1/11

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Flytande Tvål

Tork Extra Mild Flyta...

Artikel : 420701

Pappershanddukar


Handtorkning är en viktig del av förebyggande av infektioner, eftersom fuktiga händer kan bära med sig bakterier. Vår väldesignade Tork Xpress™ Dispenser Multifold Handduk passar i trånga ytor och levererar papper var du än behöver det. Fyll dispensern med vårt papper från Tork Advanced och Tork Premium för att skapa en mjuk absorptionsförmåga som de som tvättar händerna ofta uppskattar. 
Torra händer är säkrare händer. 

Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk

Tork Xpress® Dispense...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk, H2

Tork Xpress® Mjuk Mul...

Artikel : 100288

Fuktkräm


Rekommenderade produkter

Vårdgivare som ofta tvättar sina händer behöver själva extra omsorg. Du kan hjälpa till med att skydda händerna som hjälper så många med vår oparfymerade Tork Hand & Body Lotion. Rika, krämiga och fuktgivande ingredienser gör att händerna känns mjuka och lena. Tork Dispenser Flytande Tvål för lotion är kompakt, så det är lätt att skilja mellan större system för tvål och handdesinfektionsmedel. Slutna, hygieniska refillflaskor går att fylla på snabbt samtidigt som du minimerar risken för korskontaminering.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini, S2

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Hand & Body Lotion Mini

Tork Hand & Body Loti...

Artikel : 420202

Toalettpapper


Rekommenderade produkter

Förbättra hygienen och spara upp till 40 % vid användning av vårt system Tork SmartOne®. Med dispensering av ett mjukpapper åt gången rör du bara vid ett ark åt gången och förbrukningen minskar. Fyll på med våra mjukpapper från Tork Advanced för problemfri hygien.

Tork SmartOne® Dispenser Toalettpapper, T8

Tork SmartOne® Dispen...

Artikel : 680000

Tork SmartOne® Toalettpapper, T8

Tork SmartOne® Toalet...

Artikel : 472242

Handesinfektionsmedel


Rekommenderade produkter

Frekvent sanering är nyckeln till att förhindra spridning av infektioner i varje vårdinrättning. Det kan också torka ut dina händer. Vår Tork Flytande Handesinfektion är mycket effektiv mot en stor mängd bakterier och uppfyller de strängaste europeiska effektivitetskraven, som till exempel EN12791, EN 1500 och många fler. Tuff mot bakterierna och mild mot huden. Använd med vår beröringsfria Tork Dispenser Flytande Tvål med armbågsfattning för att garantera en god hygien. Den finns också som en mindre, fristående pumpflaska.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning, S1/11

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Flytande Handdesinfektion (biocid)

Tork Flytande Handdes...

Artikel : 420110