Healthcare 1.tif

Vårdhem

Med hygienstandarderna på vårdhemmet erbjuder du samma frihet som i hemmet. För att hjälpa dig vid vård av känsliga patienter och för att förhindra spridningen av infektioner kan vi hjälpa dig att identifiera var handhygien fungerar bäst. Se vårt kompletta utbud av mjuka pappershanddukar och milda hudvårdsprodukter för frekvent handtvätt. Se våra attraktiva dispensrar som främjar en god hygien. De har en fräsch design, är enkla att rengöra och har nyckellås för bättre säkerhet.

Tvål


Rekommenderade produkter

Tork Extra Mild Flytande Tvål är lämplig för de som tvättar händerna ofta. Det är en mycket mild, krämig tvål som är dermatologiskt testad. Tork Extra Mild Flytande Tvål är oparfyrmerad och ofärgad för att såväl sörja för frekvent användning som att minska risken för irriterad hud.

Tork Dispenser Flytande Tvål

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560000

Tork Extra Mild Flytande Tvål

Tork Extra Mild Flyta...

Artikel : 420701

Pappershanddukar


Rekommenderade produkter

Torra och mjuka händer är friska, behagliga händer. Våra handdukar Tork Premium och Tork Advanced är anpassade för personal som tvättar och torkar händerna ofta. Våra väldesignade dispensrar Tork Xpress™ Multifold Handduk passar i trånga ytor och levererar tyst mjuka pappershanddukar för engångsbruk för att skydda personalens händer och se till att patienterna får lugn och ro.

Tork Xpress® Mini Dispenser Multifold Handduk, H2

Tork Xpress® Mini Dis...

Artikel : 552100

Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk, H2

Tork Xpress® Mjuk Mul...

Artikel : 120288

Handdesinfektionsmedel


Frekvent handrengöring bidrar till att motverka infektioner i de mest känsliga miljöerna, men det kan leda till att händerna torkar ut efter alla nödvändiga handrengöringstillfällen under dagen. Våra handdesinfektionsmedel Tork Hand Sanitizer Alkoholgel har en extra vårdande sammansättning samtidigt som de är effektiva mot en mängd olika mikroorganismer, eftersom läkande och behagliga händer måste hålla sig friska. Använd med vår beröringsfria Tork Dispenser Flytande Tvål med armbågsfattning för att garantera en god hygien. Vi har också mindre, fristående pumpflaskor och flaskor i fickstorlek för flexibel placering och bekvämlighet.

Tork Dispenser Flytande Tvål

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560000

Tork Alkoholgel Handdesinfektion

Tork Alkoholgel Handd...

Artikel : 420103

Fuktkräm


Rekommenderade produkter

Vårdgivare som ofta tvättar sina händer behöver själva extra omsorg. Du kan hjälpa till med att skydda händerna som hjälper så många med vår oparfymerade Tork Hand & Body Lotion. Rika, krämiga och fuktgivande ingredienser gör att händerna känns mjuka och lena. Tork Dispenser Flytande Tvål för lotion är kompakt, så det är lätt att skilja mellan större system för tvål och handdesinfektionsmedel. Slutna, hygieniska refillflaskor går att fylla på snabbt samtidigt som du minimerar risken för korskontaminering.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini, S2

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Hand & Body Lotion Mini

Tork Hand & Body Loti...

Artikel : 420202

Toalettpapper


Rekommenderade produkter

Förbättra hygienen och spara upp till 40 % vid användning av vårt system Tork SmartOne®. Med dispensering av ett mjukpapper åt gången rör du bara vid ett ark åt gången och förbrukningen minskar. Fyll på med våra mjukpapper från Tork Advanced för problemfri hygien.

Tork SmartOne® Twin Mini Dispenser Toalettpapper, T9

Tork SmartOne® Twin M...

Artikel : 682000

Tork SmartOne® Toalettpapper, T8

Tork SmartOne® Toalet...

Artikel : 472242

Tvättlapp


Rekommenderade produkter

Ibland kräver god hygien en bra och mild rengöring. Vår starka men ändå mjuka Tork Tvättlapp som är anpassad för uppgiften ger en noggrann men mild tvätt med lite ansträngning. Passar för hud- och ytrengöring. Tvättlapparna är förpackade i en bärbar kartongdispenser.

Tork Mjuk Tvättlapp 

Tork Mjuk Tvättlapp 

Artikel : 742200

Tork Tvättlapp 

Tork Tvättlapp 

Artikel : 747450

Ansiktsservett


Rekommenderade produkter

Att ha ansiktsservetter nära till hands kan hjälpa dina patienter att känna sig mer bekväma. Våra extra mjuka Tork Ansiktsservetter i en attraktiv väggmonterad eller fristående Tork Dispenser Ansiktsservett kan göra en enkel, vårdande skillnad.

Tork Dispenser Ansiktsservett, F1

Tork Dispenser Ansikt...

Artikel : 270023

Tork Extra Mjuk Ansiktsservett, F1

Tork Extra Mjuk Ansik...

Artikel : 140280

Avtorkningspapper


Rekommenderade produkter

Under dagen finns ett behov för löpande underhåll som till exempel att torka upp spill, vätskor och matrester – och mycket handavtorkning. Tork Avtorkningspapper Plus är ett mångsidigt papper som är idealiskt för dessa uppgifter. Och med vår bärbara dispenser Tork Reflex™ – handburen eller monterad på vagnen – kan din städpersonal enkelt ta den mängd papper de behöver, precis där de behöver det.

Tork Reflex™ Avtorkningspapper Plus, M4

Tork Reflex™ Avtorkni...

Artikel : 473472

Servetter


Rekommenderade produkter

Ge dina patienter ett extra hygienskydd och minska användningen av servetter med minst 25 % jämfört med traditionella servettdispensrar* med vår Tork Xpressnap® Servettdispenser. Dispensering av en servett åt gången gör att avfallet minskar och hygienen förbättras, samtidigt som man sparar förvaringsytor, minskar antalet påfyllningar och minimerar beställningsfrekvensen. Finns i flera olika stilar och färger och du kan göra dispensrarna och servetterna mer personliga för att hjälpa patienterna att känna sig som hemma.

Tork Xpressnap® Bordsdispenser, N4

Tork Xpressnap® Bords...

Artikel : 272613

Tork Xpressnap® Extra Mjuk Vit Dispenserservett, N4

Tork Xpressnap® Extra...

Artikel : 15850

Papperskorg


Rekommenderade produkter

God hygien kan snabbt upprätthållas med vår Tork papperskorg 50 l, som är enkel att rengöra och har hög kapacitet. Locket på papperskorgen döljer avfallet för en bättre hygien. De är enkla att rengöra, tömma och fylla med våra starka och pålitliga Tork Soppåsar.

Tork Papperskorg 50 Ltr, B1

Tork Papperskorg 50 L...

Artikel : 563000

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060