Vård – kritiska områden

Kritiska områden

På platser där dina patienter är som mest sårbara är hygienen som viktigast. Säkerställ korrekt handhygien i operationsrum och andra kritiska områden genom att använda beröringsfria dispensersystem och produkter som är tuffa mot patogener men skonsamma för dina händer

Pappershanddukar


Vi rekommenderar

Handtorkning är en viktig del av korrekta rutiner för handhygien. Med vår beröringsfria Tork Matic® Handduksdispenser med Intuition™ sensor kan du snabbt och enkelt torka dina händer, samtidigt som risken för korskontaminering minimeras. LED-refillindikatorn som visar när påfyllning krävs gör att du kan känna dig säker även i kritiska situationer.
 
Tork Matic® Handduk på rulle torkar händerna snabbt, effektivt och skonsamt och känns lika mjuk och behaglig även vid frekvent användning.

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle – Intuition™ sensor Vit

Tork Matic® Dispenser...

Artikel : 551100

Tork Matic® Mjuk Handduk på rulle Advanced

Tork Matic® Mjuk Hand...

Artikel : 290067

Handsprit


Vi rekommenderar

Tork dispensrar för hudvårdsprodukter är särskilt framtagna för att uppfylla de särskilda krav och behov som vården ställer och dispensrarna möjliggör även flexibel användning nära patienten. Använd beröringsfria dispensrar för bättre hygien och minskad risk för smittspridning.
 
Tork Alkohol Flytande Handdesinfektionsmedel uppfyller flera av de strängaste kraven och standarderna. Den är särskilt framtagen för händer som spritas ofta, och innehåller fuktgivande ingredienser för att vara skonsam. Även vårdande händer behöver omtanke och vara friska.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Alkoholgel Handdesinfektion

Tork Alkoholgel Handd...

Artikel : 420103

Tvål


Vi rekommenderar

Hög hygienstandard för patienter, besökare och personal är avgörande för att förbättra både vården och intrycket av din vårdinrättning. Tork hudvårdsdispensrar har utformats för att uppfylla de särskilda kraven och behoven från vårdinrättningar samt är enkla att använda även för barn och äldre. Det förseglade systemet med en flaska som kollapsar efterhand den används och säkerställer god handhygien. Den är även lätt att underhålla, sparar tid och är miljövänligt.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Flytande Tvål

Tork Extra Mild Flyta...

Artikel : 420701

Fler produkter


Vi rekommenderar

Tork Rengöringsduk Precision Handy Bucket

Tork Rengöringsduk Pr...

Artikel : 190492

Tork Papperskorg 50 Ltr

Tork Papperskorg 50 Ltr

Artikel : 563000

Vill du veta mer om andra fokusområden?

Förskolor

Förskolor

Inspirera och motviera med Ellas handtvättäventyr. Goda handhygienvanor börjar tidigt i livet. Våra rekommendationer
ImageDesignLine_original.jpg

Toalettutrymme

Att göra rätt intryck samtidigt som du bryr dig om dina kunder och kollegor är enkelt med våra högkvalitativa produkturval för toalettutrymmen. Alla rekommendationer är organiserade så dina verksamhetsbehov kommer först. Våra beprövade och testade kombinationer ger dig ett enkelt val. Vi har delat in våra rekommendationer enligt följande: Våra rekommendationer
Dining.tif

Restaurang

Skapa ett intryck och en atmosfär som du eftersträvar med kombinationer av servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver. Våra rekommendationer