Generalareas_top_image_orginal.jpg

Allmänna områden

God hygienstandard i väntrum, offentliga toalettutrymmen och andra publika platser bidrar till både tillfredsställelse och god hälsa. System med lågt underhållsbehov som kan laddas snabbt, förslutna refiller och dispensrar med hög kapacitet hjälper dig att säkerställa god hygien och frigöra vårdpersonal till kritiska uppgifter.

Pappershanddukar


Vi rekommenderar

Med hög besöksfrekvens behöver du kunna balansera komfort med renlighet för dina patienters vård och säkerhet. Tork PeakServe® är särskilt utformad för välbesökta utrymmen och har en marknadsledande kapacitet på 2 100 handdukar som kan matas ut snabbt och utan avbrott. De komprimerade refillerna går snabbt att fylla, kan fyllas på när som helst och är enkla att lagra och transportera vilket gör att din personal kan fokusera på städning och inte påfyllning.

Tork PeakServe® Dispenser Continuous® Handduk

Tork PeakServe® Dispe...

Artikel : 552500

Tork PeakServe® Continuous® Handduk, H5

Tork PeakServe® Conti...

Artikel : 100585

Tvål


Vi rekommenderar

Hög hygienstandard för patienter, besökare och personal är avgörande för att förbättra både vården och intrycket av din vårdinrättning. Tork hudvårdsdispensrar har utformats för att uppfylla de särskilda kraven och behoven från vårdinrättningar samt är enkla att använda även för barn och äldre. Det förseglade systemet med en flaska som kollapsar efterhand den används och säkerställer god handhygien. Den är även lätt att underhålla, sparar tid och är miljövänligt.

Tork Dispenser Flytande Tvål

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560000

Tork Extra Mild Flytande Tvål

Tork Extra Mild Flyta...

Artikel : 420701

Toalettpapper


Vi rekommenderar

Tork SmartOne Dispenser Toalettpapper är särskilt utformat för toalettutrymmen med hög besöksfrekvens och är det främsta i sitt slag när det gäller kostnadseffektivitet och hygiensystem. 
 
Utmatningen av ett ark i taget hjälper till att minska förbrukningen med upp till 40 % och förbättrar den allmänna hygienen. Tack vare den extra höga kapaciteten kan du spara underhållstid och vara säker på att papper alltid finns tillgängligt.

Tork SmartOne® Twin Mini Dispenser Toalettpapper, T9

Tork SmartOne® Twin M...

Artikel : 682000

Tork SmartOne® Mini Toalettpapper

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Hygienställ


Vi rekommenderar

Tork Hygienställ hjälper till att förbättra hygienen på allmänna platser i din vårdinrättning. Det gör det enkelt för anställda, patienter och besökare att hålla god handhygien genom att alltid ha handdesinfektion och ansiktsservetter nära till hands. Hygienstället blir både en påminnelse om vikten av god handhygien och ett sätt att visa att du bryr dig om deras hälsa.
 
Vår Tork Flytande Handdesinfektionsmedel uppfyller de strängaste kraven och standarderna. De har utformats med fuktgivande ingredienser för extra vård av händer som desinficeras ofta.  Även vårdande händer behöver omtanke och vara friska.

Tork Hygienställ

Tork Hygienställ

Artikel : 511055

Tork Alkoholgel Handdesinfektion

Tork Alkoholgel Handd...

Artikel : 420103

Produkter för hygienställ


Vi rekommenderar

Tork Hand & Body Lotion parfymfri

Tork Hand & Body Loti...

Artikel : 420202

Tork Extra Mjuk Ansiktsservett

Tork Extra Mjuk Ansik...

Artikel : 140280

Fler produkter


Vi rekommenderar

Tork Papperskorg 50 Ltr

Tork Papperskorg 50 Ltr

Artikel : 563000

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060

Vill du veta mer om andra fokusområden?

Dining.tif

Restaurang

Skapa ett intryck och en atmosfär som du eftersträvar med kombinationer av servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver. Våra rekommendationer
ImageDesignLine_original.jpg

Toalettutrymme

Att göra rätt intryck samtidigt som du bryr dig om dina kunder och kollegor är enkelt med våra högkvalitativa produkturval för toalettutrymmen. Alla rekommendationer är organiserade så dina verksamhetsbehov kommer först. Våra beprövade och testade kombinationer ger dig ett enkelt val. Vi har delat in våra rekommendationer enligt följande: Våra rekommendationer
Skolor

Skolor

Upptäck Max handtvättskola. Ett roligt och engagerande utbildningsmaterial som lär barn att förstå vikten av att tvätta och torka händerna på rätt sätt. (6-12 år) Våra rekommendationer