Sjukvård – patientnära områden

Patientnära områden

Med varje ny patient, vårdgivare och ytkontakt ökar risken för korskontaminering. Förbättra hand- och ythygien i patientrum och andra patientområden genom att använda praktiska produkter som är tuffa och effektiva, samtidigt som de är skonsamma mot både patienter och personal.

Pappershanddukar


Vi rekommenderar

Att sprita händerna ofta är absolut nödvändigt i patientnära områden, men kan bli en obehaglig upplevelse om inte produkterna är mjuka och behagliga att använda. Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk som ger ett ark i taget är lämplig för miljöer där både komfort och hygien är viktigt. Dess moderna och rena design gör att den aldrig är i vägen för dig i arbetet.
 
Med Tork Xpress Extra Mjuk Multifold Handduk  ger du din personal möjlighet att torka händerna bekvämt och med högsta kvalitet. Den extra mjuka handduken är skonsam för händerna och ger bekväm handtorkning under hela dagen.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk

Tork Xpress® Dispense...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Extra Mjuk Multifold Handduk

Tork Xpress® Extra Mj...

Artikel : 100297

Tvål


Vi rekommenderar

Tork dispensrar för hudvårdsprodukter är särskilt framtagna för att uppfylla de särskilda krav och behov som vården ställer och dispensrarna möjliggör även flexibel användning nära patienten. Använd beröringsfria dispensrar för bättre hygien och minskad risk för smittspridning.
 
Vår Extra Mild Flytande Tvål är lämplig för de som spritar händerna ofta. Tvålen har fuktgivande ingredienser för att vara extra skonsam. Även vårdande händer behöver omtanke och vara friska.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Flytande Tvål

Tork Extra Mild Flyta...

Artikel : 420701

Handsprit


Vi rekommenderar

Tork dispensrar för hudvårdsprodukter är särskilt framtagna för att uppfylla de särskilda krav och behov som vården ställer och dispensrarna möjliggör även flexibel användning nära patienten. Använd beröringsfria dispensrar för bättre hygien och minskad risk för smittspridning. Tork Alkohol Flytande Handdesinfektionsmedel uppfyller flera av de strängaste kraven och standarderna. Den är särskilt framtagen för händer som spritas ofta, och innehåller fuktgivande ingredienser för att vara skonsam. Även vårdande händer behöver omtanke och vara friska.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Tork Flytande Handdesinfektion

Tork Flytande Handdes...

Artikel : 420110

Tvättlappar


Vi rekommenderar

Tork Tvättlappar passar perfekt när man tvättar patienten med vatten och en mild tvål. Du får ut en tvättlapp åt gången vilket säkerställer god hygien, eftersom du endast vidrör den tvättlapp som du använder.
För att uppfylla de särskilda kraven från din vårdinrättning finns våra tvättlappar i ett urval av olika mjukhet, styrka och storlekar.

Tork Mjuk Tvättlapp 

Tork Mjuk Tvättlapp 

Artikel : 742100

Tork Tvättlapp 

Tork Tvättlapp 

Artikel : 747400

Toalettpapper


Vi rekommenderar

Tork SmartOne Dispenser Toalettpapper är särskilt utformat för toalettutrymmen med hög besöksfrekvens och är det främsta i sitt slag när det gäller kostnadseffektivitet och hygiensystem. Utmatningen av ett ark i taget hjälper till att minska förbrukningen med upp till 40 % och förbättrar den allmänna hygienen. Tack vare den extra höga kapaciteten kan du spara underhållstid och vara säker på att papper alltid finns tillgängligt.

Tork SmartOne® Mini Dispenser Toalettpapper Vit

Tork SmartOne® Mini D...

Artikel : 681000

Tork SmartOne® Mini Toalettpapper

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Fler produkter


Vi rekommenderar

Tork Rengöringsduk Precision Handy Bucket

Tork Rengöringsduk Pr...

Artikel : 190492

Tork Papperskorg 50 Ltr

Tork Papperskorg 50 Ltr

Artikel : 563000

Vill du veta mer om andra fokusområden?

Skolor

Skolor

Upptäck Max handtvättskola. Ett roligt och engagerande utbildningsmaterial som lär barn att förstå vikten av att tvätta och torka händerna på rätt sätt. (6-12 år) Våra rekommendationer
Wiping and Cleaning 1.tif

Avtorkning och rengöring

Håll uppe farten medan du utför dina dagliga uppgifter med hållbara och hygieniska rengöringsdukar och dispensrar då du ska torka av det där oljespillet eller skapa den slutgiltiga touchen. Vi har vad du behöver, när du behöver det. så du kan fokusera på det som är mest viktigt för dig. Våra rekommendationer
Kitchen.tif

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket. Våra rekommendationer