Vård – verktyg och tips

Verktyg och tips

Visste du att korrekt dispenserplacering kan hjälpa till att minska risken för smittspridning och vårdrelaterade infektioner? Lär dig mer om optimal placering av dispensrar och andra verktyg och få tips för att förbättra hygienstandarderna på din vårdinrättning. Vi delar gärna med oss!

Vad vill du förbättra

Optimal dispenserplacering

Våra evidensbaserade rekommendationer för dispenserplacering hjälper dig att minska risken för smittspridning och förhindra vårdrelaterade infektioner (VRI).
Våra rekommendationer

Effektiva handhygienaffischer

Vårt affisch-verktyg hjälper dig att uppmuntra handhygienföljsamhet och visa dina patienter att de är i säkra händer.
Våra rekommendationer

Produktrekommendationer för dig

Våra produktrekommendationer baseras på de unika kraven inom ditt särskilda område för att hjälpa dig att uppnå god hygien.
Våra rekommendationer

Verktyg för att förhindra sepsis

Våra fakta och tips är utformade för att hjälpa dig att öka medvetenheten om vikten av handhygien och sårvård för att minska risken för sepsis.
Våra rekommendationer

Hand Hygiene Self-Assessment tool (utvärderingsverktyg handhygien)

Klicka på länken och ladda ner utvärderingsverktyget för handhygien i vården
Våra rekommendationer

Vill du veta mer om andra fokusområden?

Kitchen.tif

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket. Våra rekommendationer
Förskolor

Förskolor

Inspirera och motviera med Ellas handtvättäventyr. Goda handhygienvanor börjar tidigt i livet. Våra rekommendationer
Dining.tif

Restaurang

Skapa ett intryck och en atmosfär som du eftersträvar med kombinationer av servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver. Våra rekommendationer