Erbjudande om surfplatta och installationskostnader

Rekommendation av surfplatta

Surfplatta:
Digitala städplaner fungerar på alla enheter. 
 
Utifrån omfattande feedback från kunder är en surfplatta på 10 tum (25 cm) tydligast och lättast att använda för städare – både när det gäller att läsa information, skriva meddelanden och bekräfta uppgifter. 
 
Vi rekommenderar Samsung Galaxy Tab A T585 25,54 cm (10,1 Zoll) LTE Tablet-PC. De flesta elektronikaffärer säljer surfplattor liksom många onlinebutiker, till exempel Amazon.com. Du behöver bara söka efter den surfplatta du vill ha.
 
Hållare för surfplatta:
Vi rekommenderar att du fäster surfplattan i en stabil, låsbar hållare som monteras på städvagnen så den blir enkel att använda.
 
Läs mer om hållare för surfplattor 
 
Följande fem delar måste beställas för att få en låsbar hållare som passar en surfplatta på 10 tum (25 cm):
 1. Hållare för surfplatta
 2. Ledad dubbel arm (anslutning)
 3. Anslutningsenhet till hållaren
 4. Låsbar säkerhetsknapp
 5. Styrstång för räcke – används för att montera hållaren på städvagnen. Det finns i tre olika diameterstorlekar. Välj den som passar kanten på den städvagn som du vill montera den på: 
  0,5–1 tum i diameter 
  1–2 tum i diameter
  2–3 tum i diameter 

Möjlighet till uppkoppling krävs

 
För att använda digitala städplaner behövs trådlös uppkoppling. Den billigaste lösningen är att använda Wi-Fi. Om det inte är möjligt så fungerar även en mobil förbindelse.  Baserat på erfarenhet så rekommenderar vi 3 GB per surfplatta och månad för att kunna använda digitala städplaner på bästa sätt. 
Klicka här för att registrera dig för digitala städplaner. När du har registrerat dig och öppnat programvaran kan du få hjälp med montering och installation samt uppgradera till fler funktioner.