Smurfit-Kappa_800x500.jpg 


Engagerade i produktivitet och medarbetares välbefinnande

Ökad kapacitet i toalettutrymmena skapar en bättre upplevelse, höjer hygienstandarderna och eliminerar flaskhalsar så att anställda får ett bättre arbetsflöde. Det visar också att företaget månar om personalen vilket resulterar i ökad motivation bland de anställda och högre produktivitet. Smurfit Kappa som är en av världens ledande förpackningsleverantörer testade Tork PeakServe för att se om det kunde möta behoven hos 100 anställda som arbetar i tre skift. Läs vad teamet hade att säga efter att de testat denna banbrytande innovation.


Tork PeakServe har halverat påfyllningstiden för Smurfit Kappa


Smurfit Kappa är en av världens ledande leverantörer av pappersbaserade förpackningar, med verksamheter i 21 europeiska länder och 12 länder i USA. För att städningen ska kunna genomföras så effektivt som möjligt på anläggningen i Wetherby har Smurfit Kappa (Inspirepac) valt att testa olika Tork produkter inklusive Tork PeakServe® och Tork Coreless Mid-size Toalettpapper.

 

Dispensrarna som används på Smurfit Kappa skapade ytterligare arbete för städpersonalen eftersom de ständigt behövde kontrollera toalettutrymmena. Anläggningen har över 100 personer som arbetar i tre skift och städarna brukade hitta papper och tomma papphylsor utströdda över golven. Dessutom behövde de fylla på dispensrarna kontinuerligt. Det blev uppenbart att de behövde hitta en dispenserlösning som kunde fungera över hela anläggningen och som passade städpersonalens behov och arbetstimmar. 

 

Efter en genomgång av anläggningen rekommenderade Tork Smurfit Kappa att byta till systemet Tork PeakServe Continuous Handduk och systemet Tork Coreless Mid-size Toalettpapper.

 

Tork PeakServe har kapacitet för 250 % fler handdukar än ett standardhanddukssystem, vilket förbättrar flödet i toalettutrymmet. Mindre tid läggs på köande vilket innebär att personalen kan spendera mer tid på fabriksgolvet. De komprimerade refillhanddukarna går snabbt att när som helst fylla på och är enkla att förvara och transportera. Detta ger personalen möjlighet att fokusera på städbehovet istället för påfyllning. Med det patenterade handdukssystemet är det alltid enkelt och smidigt att ta en handduk.

 

Systemet Tork Coreless Mid-size Toalettpapper rekommenderades eftersom det minskar mängden avfall, har mindre förpackningar och kräver mindre tid vid påfyllning. Det finns inga hylsor att göra sig av med eller förpackningar att kasta. Pappret är hårt lindat för att göra det mer kompakt och rullarna räcker upp till fem gånger längre än vanliga toalettrullar. Resultatet av detta är mer papper, mer produktivitet och en mer hållbar produkt.

 

Genom att välja systemet Tork Coreless Mid-size Toalettpapper kommer Smurfit Kappa närmare att uppnå sina hållbarhetsmål och frigör tid som städarna kan använda till andra arbetsuppgifter som skapar mer värde. Städarna behöver nu bara kontrollera toalettutrymmen med ett par dagars mellanrum istället för två eller tre gånger per dag.