Det är dags att uppgradera till Tork Vision Städning

Det är dags att uppgradera till Tork Vision Städning

Den datadrivna rengöringsrevolutionen är här

 
Tänk om du kunde hitta en lösning som hjälper till att förbättra rengöringskvaliteten och stödja bättre hygien genom att optimera effektiviteten och rengöringsresurserna? Nu kan du det.

Tork Vision Städning* utnyttjar kraften i realtidsdata för att identifiera när och var det finns servicebehov på er anläggning. Detta hjälper dig att uppfylla förväntningarna genom att maximera effektiviteten så att du kan arbeta smartare och säkra den nya hygienstandarden. 

Tork Vision Städning hjälper dig att möta dina utmaningar

Så här fungerar datadriven städning

Behöver du en kort förklaring om hur datadriven städning fungerar? Här finns den! 

Boka en snabb demonstration av Tork Vision Städning

Nu med GBAC STAR-ackreditering

Tork Vision Städning effektiviserar bästa praxis för städning, desinficering och infektionsförebyggande och minimerar risker.
Framsida av Tork Vision Städning försäljningsbroschyr

Tork Vision Städning broschyr

Referenser

*Tork Vision Städning hette tidigare TorkEasyCube. ®
**Mätt över nästan 13 000 anslutna dispensrar mellan juni och december 2019, baserat på tid per månad som en dispenser är i tom mot total tid per månad.​ 
***Baserat på kundfeedback för dispenserkontroller under mer än 6 månader före vs. efter installation av Tork Vision Städning (mellan juni och december 2019). Mätt på över 16 platser anslutna till Tork Vision Städning, där varje dispenserkontroll tar cirka 20 sekunder. 
****Baserat på de dokumenterade resultaten från tre Tork Vision Städning-kunder, uppmätt innan och efter implementeringen av Tork Vision Städning. 
******Mätning av kundnöjdhet på två toalettutrymmen med Tork Vision Städning-toalettutrymmen och två toalettutrymmen med traditionellt underhåll och utrustning vid ISSA/Interclean-mässan i maj 2016.

Obs! Tork Vision Städning hette tidigare TorkEasy Cube.