Arkiverad sida
Säkra den nya hygienstandarden

Säkra den nya hygienstandarden

Få konkreta riktlinjer för att tillhandahålla och främja korrekt handhygien och ytrengöring på universitet eller arbetsplatser och stoppa spridningen av COVID-19.

Hur skapar du en trygg och hälsosam miljö för elever och personal?

Det senaste året har förändrat vår vardag på ett sätt som vi inte kunde förutspå. Idag finns ett starkare fokus på hygien för att säkerställa en hälsosam och säker miljö för alla. 


Hur sprids smittan av COVID-19 inom läroverk och på kontor?

COVID-19 kan spridas via luftvägar, nära kontakt eller genom att vidröra kontaminerade ytor eller föremål och sedan vidröra områden kring ögon, näsa och mun. Minska risken för smittspridning av COVID-19 på universiteten genom att uppmuntra till goda handhygien- och städrutiner, genomföra särskilda desinficeringsinsatser och optimera placeringen av dispensrar för handdesinfektion. 

Vi är här för att hjälpa – ladda ner verktygen!

Verktygen innehåller expertis gällande goda handhygien- och ytrengöringsrutiner för att erbjuda hygien på hög nivå. De inkluderar även rekommendationer för att hålla avstånd och information om hur du minskar överföringen från person till person på universitet och arbetsplatser. Verktygen innehåller riktlinjer om när och hur du bör tvätta händer, städa och rengöra ytor med hjälp av välfyllda handtvättsstationer som är lätta att använda

Verktyg för att minska spridningen av COVID-19-viruset

Här hittar du ytterligare material som hjälper till att skapa en tryggare arbetsplats eller skola. 

Hur ska du tvätta händerna?

Det bästa sättet för att förhindra smittspridning är att ha bra handhygiensrutiner. I den här videon berättar fil.dr. Carolyn Berland som är seniorforskare och Global Brand Innovation Manager om fem saker som du ska tänka på när du tvättar händerna för att undvika smittspridning till nära och kära.

Produktrekommendationer

Kontakta oss!

Utifrån vår expertis inom handhygien kan vi ge dig skräddarsydda rekommendationer som hjälper dig att uppnå en ännu renare och säkrare miljöer för studenter och personal.