Restaurangbranschen

Det är få verksamheter där hygien har en så direkt inverkan på resultatet som för hotell, restauranger och kaféer. Renlighet är inte bara en viktig del av gästernas upplevelse. Idag rapporterar kunder i allt högre utsträckning om hygienproblem via sociala medier genom att ge låga betyg och dåliga recensioner.1 Som en följd av gästernas uppfattning kan dessutom problem med livsmedelssäkerheten bli mycket kostsamt både genom böter och förlorade affärer. 

Tork Clean Care-programmet erbjuder ett stort utbud av expertis och hygienlösningar för restaurangbranschen för att säkerställa att både dina gäster och anställda, så väl som din image, tas om hand på bästa sätt.

Food-service-cleancare_original.jpg
Food-service-cleancare3.jpg

Hygientips för restaurang- och cafépersonal

Bristande hygien är bland de vanligaste orsakerna till problem med livsmedelssäkerheten5 inom restaurangbranschen. Personlig hygien kan som tur är förbättras eller upprätthållas genom att följa ett par enkla regler: Ladda ned våra hygientips för dina anställda i restaurangbranschen här.