Sikta mot fler stjärnor

Ta din verksamhet till nästa nivå
Ladda ner rapport
Reach-for-the-stars-report_original2b.png

Hjälper dig att få de högsta betygen

Sikta mot fler stjärnor är en plattform av Tork med insikter, inspiration och verktyg som hjälper dig att ta din verksamhet – och recensioner – till nästa nivå. Med vår kunskap och våra rekommendationer som omfattar kök, restaurang och toalettutrymmen, kan vi hjälpa dig att förbättra den sammantagna upplevelsen för både gäster och personal.  
 
Sikta mot fler stjärnor-rapporten kommer att publicera nytt innehåll under året om ämnen som är relevanta för trender och utmaningar inom restaurangbranschen. 
 
Vårt första kapitel om hållbarhet är nu tillgängligt för nedladdning. 
Ladda ned rapporten nu

Ta del av vår expertis genom dessa branschinsikter från hela världen

kök

Rätt system

Med rätt system och rutiner på plats kan personalen passera genom köket med lätthet och leverera en smidig och jämn service. Se tips från våra köksexperter här
All-boxes-with-people_square.jpg

Inspiration

För att erbjuda inspiration och tips om färg, har Tork använt en teknik som mäter hjärnvågor för att studera hur gäster reagerar på olika färger
Eye-tracking1_drink_square.jpg

Restaurangupplevelse

För att undersöka hur restaurangbesök upplevs utifrån gästernas perspektiv har Tork genomfört en unik studie som använder en teknik som följer ögonrörelser. Se den här
reflex-M4-kitchen-open-wiping-counter_original.jpg

Goda hygienrutiner skapar bra affärer

Det är få verksamheter där hygien har en så direkt inverkan på resultatet som för hotell, restauranger och kaféer. Tork Clean Care-programmet erbjuder ett stort utbud av expertis och hygienlösningar för restaurangbranschen för att säkerställa att både dina gäster och anställda, så väl som din image, tas om hand på bästa sätt.

Ta reda på mer om Tork Clean Care
Eating-burgers_original (2).jpg

Tork har de rätta systemen för din verksamhet

Med våra lösningar, verktyg och expertis kan du snabbt ta hand om dina dagliga behov inom kök, restaurang och toalettutrymmen. På så sätt får du mer tid till det viktigaste – att se till att dina gäster är nöjda.

Ta del av våra rekommendationer

Få gratis rådgivning från en Tork-representant

Kontakta oss

Kontakta oss

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha
Vi ber om dina kontaktuppgifter via det här formuläret, så att vi kan besvara din förfrågan via e-post. Läs våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy för ytterligare information om hur vi skyddar och hanterar de uppgifter du lämnar till oss.
Bekräfta att du har läst användarvillkoren och informationen om hur vi hanterar personuppgifter.

Tack!

Stäng
reflex-M4-kitchen-hand-washing-blue-roll_orginal.jpg

Tork hittar fortfarande nya tillämpningar för oss och hjälper oss att upprätthålla en hög hygiennivå

Kökschefen René Stene inspireras av internationella smaker när han planerar sin sommarmeny på Quality Spa & Resort Son. Hans filosofi är att rena ingredienser kombinerat med goda hygienrutiner skapar den bästa restaurangupplevelsen för gäster.

Läs mer