God hygien är bra för verksamheten

Det finns ett obestridligt samband mellan hygien och välbefinnande hos människor, verksamheter och samhället i stort. Megatrender som urbanisering och digitalisering påverkar hela tiden vårt sätt att leva och samverka. I takt med att våra städer växer ändras också invånarnas livsstil. Arbetsdagen följs ofta av kvällsaktiviteter, ibland utan någon tid att hinna gå hem emellan. Offentliga toalettutrymmen omvandlas från att bara tillgodose grundläggande behov till att bli mer av en personlig bekvämlighetszon. Det ställer högre krav än någonsin på toalettutrymmets design, hur det utrustas och underhålls.

Läs mer om Coronaviruset

 • Hygien spelar en stor roll för välbefinnandet hos människor, verksamheter och samhället i stort

  Men utvecklingen kring hygien har i många fall inte hållit jämna steg med nya livsstilar och behov. Faktum är att 7 av 10 invånare i storstäderna fortfarande anser att bristen på hygien begränsar deras vardag. Förståelse för nya livsstilar och hygienbehov kan ha stor påverkan på din verksamhets resultat. Det kan avgöra om du får ett bra eller dåligt omdöme, vara nyckeln till friska medarbetare eller leda till en förlorad möjlighet till ökad försäljning i ett köpcentrum. Och i andra situationer, till exempel på sjukhus och i livsmedelsindustrin, kan hygien vara en fråga om liv eller död.

 • En helhetssyn på hygien

  Tork erbjuder en helhetssyn på hygien. Som ett ledande globalt varumärke inom hygienlösningar lägger vi stor vikt vid våra medarbetares och kunders hälsa och hygien. Vi har den kunskap, de verktyg och det nytänkande som krävs för att hjälpa dig att höja hygienstandarden i offentliga och kommersiella verksamheter världen över.

 • Välkommen till Tork Clean Care.

  Vi kan erbjuda dig det senaste när det gäller trender och kunskap om hygien. Upptäck våra toppmoderna digitala verktyg och banbrytande nyheter som kan förbättra hygienen på din arbetsplats.

 • Vill du höja ribban när det gäller hygienen?

  Vi tror på en kombination av riktigt bra hygienprodukter, kunskap och användbara verktyg. Läs mer om hur du kan skapa en ren arbetsplats med god hygien.

 • Produkter och tjänster

  Hitta rekommenderade produkter och tjänster för ditt område

 • Insikter och kunskap

  Genom forskning och nära samarbete med kunder har vi samlat på oss kunskaper som vi tror är intressanta och användbara för din verksamhet.

hand-hygiene-tork-original.jpg

Nyheter

hand-hygiene-tork-original.jpg

1. Skydda dig mot luftvägssjukdomar. Läs mer om COVID-19-viruset.

Allmän hygieninformation att ladda ned

_A3D1958_Original.jpg
Något så enkelt som att tvätta händerna är fortfarande ett av de viktigaste sätten för att förhindra smittspridning. En ökad medvetenhet om varför, när, hur och var vi tvättar våra händer är avgörande för att skapa en friskare värld. Klicka här för att se intressant informationsgrafik om vikten av att tvätta händerna. Dela den gärna med dina kunder, medarbetare, vänner och familj. Gör testet och ta reda på hur rena dina händer egentligen är!