Öppettider för restaurang

Think ahead med Tork

Tork vill inspirera och hjälpa dig att ligga steget före, så att du alltid kan känna dig redo att sälja. Vi tillhandahåller hjälp för att skapa den ultimata gästupplevelsen, omvandla städningsmöjligheterna och göra din verksamhet mer hållbar. Vi erbjuder den kunskap och de hygienprodukter och -tjänster som behövs för att låta verksamheterna få fokusera på vad de är bäst på.

Vårt erbjudande

Oavsett när du behöver torka av, torka, rengöra eller polera, tar vi hand om det. Vårt utbud av dispensrar, refillprodukter och tjänster har utformats för att möta de specifika behoven i toalettutrymmen, industriella miljöer, kök och restauranger. Du kan fokusera på det som verkligen är viktigt i din verksamhet.
 

Detta är Tork

Tork är det ledande företaget inom professionell hygien globalt och vill hjälpa dig att göra din verksamhet ännu bättre – från att höja vinsten till att skapa en bättre arbetsplats. Detta är drivkraften bakom våra banbrytande innovationer inom cirkularitet, välmående och hälsa. 
 
Som en del av Essity är vi dessutom engagerade i att tillgodose dina behov på ett hållbart sätt, vilket sparar dig tid, pengar och insatser så att du kan fokusera på det som är viktigast för din verksamhet.

Tork är ett varumärke som tillhör Essity

 
Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsoföretag som utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar inom personlig vård (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products and Medical Solutions), mjukpapper för konsumenter och professionella hygienprodukter och lösningar. Försäljning sker under många starka varumärken, bl.a. de ledande, globala varumärkena TENA och Tork samt övriga varumärken som Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa.
Affärsverksamheten bygger på en hållbar affärsmodell där värdeskapande för människor och miljö sätts i centrum. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm. Essity ingick tidigare i SCA-koncernen.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Mer information om Essity finns här

Essity i siffror

Ett hållbart liv

Med lösningarna från Tork kan du leva hållbart även utanför hemmet. Vårt åtagande utgår från de tre områden där våra produkter och lösningar kan göra största möjliga nytta: Välbefinnande, mer från mindre och cirkularitet. Tillsammans kan göra din verksamhet ännu mer hållbar.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

Vi har stöttat verksamheter i över 50 år

Tork har legat i framkant på den globala marknaden för innovativa produkter inom professionell hygien i över ett halvt sekel. Vi lanserade vår första centrummatade dispenser utan hylsa 1968. Idag är vi ledande inom digitaliseringen som kommer att påverka hela städbranschen. Vi vill erbjuda hållbarare miljöer utanför hemmet och hjälpa våra verksamhetspartners att ligga steget före konkurrenterna.


Innovationerna vi är stolta över


Helping businesses.png