Manufacturing

Tillverkningsindustri

Allt måste fungera friktionsfritt inom industrin. För att processer ska vara smidiga behöver man arbeta med Continuous Improvement i varje del av kedjan. Ett litet misstag kan leda till kostsamma driftsavbrott, och i en bransch som befinner sig under konstant press att öka produktiviteten och förfina processerna så måste detta undvikas. I det här avsnittet hittar du verktyg, resurser och kunskap som visar hur förändringar av alla slag har effekt. 


Vi erbjuder lösningar och tjänster som gör industrirengöring enkel och smidig. Våra mångsidiga och hållbara produkter, särskilt utvecklade för att klara tuffa miljöer, hjälper dig att förbättra processer och effektivisera underhåll.

Miniatyrbild av PDF-filen Industriguide

Hållbarhetsguide

Den här nya guiden är fylld av överraskande tips och insikter som hjälper dig att minska miljöpåverkan samtidigt som du förbättrar företagets resultat.
Miniatyrbild av PDF
Kundexempel

Purmo Group

Tork Performance® system för rengöringsdukar och avtorkningspapper ökade effektiviteten och minskade avfallet inom Purmo-koncernen.
  • 60 minuter sparad tid
  • 80 % kostnadsminskning för hantering av förorenat avfall
Kvinna som arbetar inom industrin

Equipped to Improve

De nya och förbättrade rengöringsdukarna från Tork är kedjevikta för enklare och snabbare utmatning och ökad produktivitet.