Dispenserserien Tork Image Design™

Om du arbetar hårt för att göra ett gott intryck på dina gäster, bör dina toalettutrymmen också göra det. I en intensiv arbetsmiljö är problem med toalettutrymmet det sista du behöver. Allting måste fungera smidigt, effektivt och med minsta möjliga underhåll. Därför utvecklade vi en komplett serie av dispensrar som passar in i er stil och ger era besökare en fantastisk upplevelse. 

Bygg din image med ett toalettutrymme utöver det vanliga

Introducera konst i toalettutrymmet! Dina toalettutrymmen påverkar verksamhetens image lika mycket som er receptionsdel gör. Konsten att imponera på dina gäster börjar här.

  • Konsten att sticka ut genom att smälta in

    Du vill naturligtvis att din interiör ska reflektera verksamhetens image. Varje liten del av gästens upplevelse ska bidra till ett fläckfritt intryck. Det betyder att dispensrar bör smälta in i toalettutrymmenas design. 

  • Framträdande exempel på form och funktion

    Varje Image Design-dispenser har ett hölje av lätt borstat rostfritt stål, fina linjer och böljande form. Formspråket är diskret men djärvt. Funktionen är sofistikerad men enkel. På det sättet upplever dina kunder inget annat än det bästa.

  • Skrolla ned för att prova serien Image Design™

    Boka en tid för att prata med oss.

Skapa ett intryck som varar, prova Tork Image Design™ Line

Vi berättar gärna mer om dispensersystemet Tork Image Design™ Line och vad det kan göra för din verksamhet. Boka in en tid med oss genom att fylla i dina kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

Kontakta oss

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha
Vi ber om dina kontaktuppgifter via det här formuläret, så att vi kan besvara din förfrågan via e-post. Läs våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy för ytterligare information om hur vi skyddar och hanterar de uppgifter du lämnar till oss.
Bekräfta att du har läst användarvillkoren och informationen om hur vi hanterar personuppgifter.

Tack, vi har mottagit ditt meddelande och hör av oss inom kort.

Stäng