Tork Performance

En ren arbetsplats är en effektiv arbetsplats Eftersom det blir enklare att uppnå och bibehålla en hög nivå av renlighet och att komma åt Tork Performance dispensrarna, bidrar de till att öka produktiviteten. 

Större motivation

Tork Performance dispensrar minimerar problemen vid städning eftersom det alltid finns rengöringsdukar nära till hands Att hålla ordning och reda ger flera positiva effekter. Renlighet samt ordning och reda gör folk stolta över sin arbetsplats och ger dem större motivation att få saker och ting gjorda. 

  • Stärk din miljöprofil

    Denna dispenser från Tork i Performance-design används för vikta dukar och ger er snabb och pålitlig tillgång till vikta rengöringsdukar. Den väggmonterade designen sparar värdefullt golvutrymme och förhindrar att personer snubblar på den. Samtidigt skyddar den påfyllnadsprodukterna från smuts och föroreningar. När den placeras strategiskt kommer dispensern från Tork Performance att bidra till ett effektivare arbetsflöde som i sin tur leder till ökad produktivitet och minskad förbrukningskostnad.
    • Spara tid: Enkel att fylla på för att det alltid ska finnas produkter tillgängliga.
    • Flexibla monteringsalternativ – sugkoppar eller magneter kan användas, om du inte vill borra hål i väggen

5S_700x500.jpg
  • Spara upp till 35 % i rengöringstid

Kontakta oss för att få mer information

Ta reda på hur vårt sortiment kan passa in i din verkstadsmiljö

Kontakta oss

Kontakta oss

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha
Vi ber om dina kontaktuppgifter via det här formuläret, så att vi kan besvara din förfrågan via e-post. Läs våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy för ytterligare information om hur vi skyddar och hanterar de uppgifter du lämnar till oss.
Bekräfta att du har läst användarvillkoren och informationen om hur vi hanterar personuppgifter.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig inom kort.

Stäng