Tork SmartOne®

Dispensersystemet Tork SmartOne® är skapat för tuffa förhållanden och är perfekt för skolor, sjukhus, idrottsarenor, järnvägsstationer och andra krävande miljöer där det finns strikta krav, både vad gäller kostnadskontroll och hygien. Minska konsumtionen med upp till 40 %* jämfört med användningen av en traditionell dispenser med jumborulle.

Minska förbrukningen på ett enkelt sätt

Det är inte för inte som vårt dispensersystem Tork SmartOne® kallas för ”smart”: det minskar nämligen både förbrukningen och risken för stopp i avloppet. Det är också mer hygieniskt eftersom gästen bara rör det ark som han eller hon tar.

  • Effektivt, robust och smart

    Dispensering av ett ark i taget hjälper till att minska pappersförbrukningen. Rullarna räcker längre och du behöver inte fylla på lika ofta. Våra hållbara och säkra dispenserar står emot vandalism och minskar papperssvinnet. Tork SmartOne® toalettpapper dispenseras med ett ark i taget och löser upp sig snabbt, vilket minskar risken för stopp i avloppet.

  • Minska förbrukningen av toalettpapper med upp till 40 %*

    *Statistik från en intern undersökning med 7 729 användare i Europa. Traditionell Jumbo-dispenser jämfört med dispensern Tork SmartOne® Mini Twin. Minskning beräknad i kvadratmeter papper per besök Jumbo 13,6 dm2, Tork SmartOne® Twin Mini: 8,2 dm2.

  • Skrolla nedåt för att testa SmartOne®

    Boka en tid för att prata med oss.

Prova nya Tork SmartOne® och minska förbrukningen av toalettpapper

Vi skulle gärna prata med dig om dispensersystemet Tork SmartOne® och den skillnad som det kan göra för din verksamhet. Boka en tid för att prata med oss. Ange dina kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

Kontakta oss

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha

Detta formulär ber om dina kontaktuppgifter så att vi kan svara på din förfrågan via e-post. Läs om våra användarvillkor och personuppgiftspolicy för en detaljerad beskrivning av hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade uppgifter.

Vänligen bekräfta att du har läst informationen om personuppgifter och användarvillkor.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig inom kort.

Stäng