ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkitekter

Ditt nästa designprojekt; toalettutrymme, tvättstation, produktionsområden, restaurang och catering - Tork erbjuder fyra prisbelönta dispenserserier komplett med BIM-objekt. Dispensrarna möter stränga hygienkrav och kombinerar design med hög funktionalitet. Genom att välja Tork, från Essity, för ditt designprojekt säkerställer du att dina kunder får ett säkert val, eftersom Essity är erkänt för sitt arbete med hållbarhet och socialt ansvar.

BIM-objekt och monteringshöjder


Tork som BIM-objekt är bara ett klick bort!
Ladda ner dina Tork BIM-objekt nu!
 

 

Tork Image Design


Prisbelönt dispenserserie i rostfritt stål för områden där design är av högsta prioritet, som till exempel i exklusiva kontorsbyggnader, restauranger, hotell, golfklubbar, spaanläggningar och fitnesscenter. Sortimentet inkluderar både sensordrivna och manuella varianter som passar utmärkt in i inredningen.

Tork Elevation


Prisbelönt dispenserserie i svart eller vit plast för toalettutrymmen och tvättstationer. Vårt omfattande sortiment innehåller både dispensrar med sensor och manuella varianter av tvåldispensrar, som är certifierade för enkel användning för att underlätta hantering för äldre, barn och handikappade.

Tork Performance


Prisbelönt robust dispenserserie i plast, finns i röd/svart eller turkos/vit för olika produktionsområden; kök, bilverkstäder, mekaniska verkstäder. Designen ger ergonomisk hantering och minskad förbrukning.

Tork Xpressnap®


Prisbelönta Image line finns i varianterna borstad aluminium eller valnöt och de passar utmärkt in i inredningen på exklusiva kontor och designorienterade restauranger etc. Signature line i rött, svar eller grått passar i enklare restauranger. Dispensrarna i plast har smart reklamplats för marknadsföring.

Essity och hållbarhet


Om du vill läsa mer om Essity och hållbarhet, klicka på länken Utforska vårt erbjudande.

Vill du veta mer om andra fokusområden?

Skolor

Skolor

Upptäck Max handtvättskola. Ett roligt och engagerande utbildningsmaterial som lär barn att förstå vikten av att tvätta och torka händerna på rätt sätt. (6-12 år) Våra rekommendationer
Wiping and Cleaning 1.tif

Avtorkning och rengöring

Håll uppe farten medan du utför dina dagliga uppgifter med hållbara och hygieniska rengöringsdukar och dispensrar då du ska torka av det där oljespillet eller skapa den slutgiltiga touchen. Vi har vad du behöver, när du behöver det. så du kan fokusera på det som är mest viktigt för dig. Våra rekommendationer
Förskolor

Förskolor

Inspirera och motviera med Ellas handtvättäventyr. Goda handhygienvanor börjar tidigt i livet. Våra rekommendationer