En robothand med logotypen för Interclean 2022

Förbättra din hållbara hygienhantering

Tork tar din verksamhet framåt med hjälp av hållbar hygienhantering. 

Ladda ned den interaktiva monterguiden och ta del av våra prisbelönade produkter och tjänster! 

Tork på Interclean 2022

Interclean är världens mest avancerade rengörings- och hygienmässa. I år är vi på plats för att visa våra nya innovationer.
 
Som det ledande globala varumärket inom hygien på arbetsplatsen vill vi inspirera dig att think ahead och förbättra verksamhetsresultaten. Vi tillhandahåller den bästa kunskapen och innovationer inom hygienprodukter och -tjänster som stärker din verksamhet.
 

Kom förbi monter 10.101 för att veta mer om hur vi kan förbättra din verksamhet!

Fräscha upp dina kunskaper med experter från Tork

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att fräscha upp dina kunskaper inom städning och hygien på Interclean 2022. Nedan kan du se våra presentationer, kom och träffa oss där!
Vid våra kunskapsledarsessioner kommer vi att diskutera hur man kan uppnå allt – hygien och hållbarhet – den 11 maj kl. 14.30 CEST och hur man förbättrar både hygien och välbefinnande på den hybrida arbetsplatsen den 12 maj kl. 13.30 CEST.
Marcel Kolkman, Key Account Manager för Tork Vision Städning, och Christian Fischer, hygienexpert, berättar hur datadrivna lösningar bidrar till bättre hygien och effektivitet för städpersonal i vården den 10 maj kl. 14.30 CEST och den 11 maj kl. 13.30 CEST.
Vår externa talare Yvonne Taylor, global städchef för OCS Group, och Christian Fischer, hygienexpert på Tork, diskuterar vikten av samarbete mellan städning och infektionsförebyggande arbete den 12 maj 2022 kl. 13.30 CEST.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att få veta mer om hur du kan förbättra din verksamhet med hållbar hygienhantering.