Skicka efter kostnadsfria prover

Skicka efter kostnadsfria prover

Testa Tork Rengöringsdukar som är utvecklade för att rengöra! Flera olika kvaliteter, även komposterbara. Jobbar du inom industrin och använder tygtrasor? Testresultat (av Swerea) visar att Tork Rengöringsdukar är mer effektiva och tidsbesparande.

Fördelar med torkmaterial nära till hands. Placera det i en dispenser och:

  • Få ett bättre arbetsflöde i linje med 5S.
  • Eliminera "slöserier" enligt Lean och TIM WOOD.
  • Högre produktivitet.
 
Tork har ett brett utbud av olika dispensrar för att passa alla olika refiller. Välj den eller de som passar din arbetsplats! Mobil, vägghängd eller för att ställa på arbetsbänken. 
 

Tork vs tygtrasor

Köp direkt här:

Vill du veta mer om våra olika rengöringsdukar?

Läs mer om våra olika rengöringsdukar

Referenser


1SCA laboratorietester 2012–2013. Absorptionsförmågan testades med en standardmetod. Rengöringsdukar från Tork absorberar minst dubbelt så mycket vätska i relation till sin vikt jämfört med vita lakanstrasor. Både olja resp vatten testades. 

2Testat genom borttagning av färg som fått torka i 4 min på en 60x90 cm stor metallyta, med hjälp av lösningsmedlet lacknafta. Färgen, en alkydbaserad grundfärg, applicerades med hjälp av roller. Paneldeltagarna började med 10 ml lösningsmedel och fick möjlighet att lägga till mer lösningsmedel på duken i steg om 5 ml per tillfälle. Paneltestet utfördes av forskningsinstitutet Swerea, Sverige, 2014. Bomullstrasor och blandade trasor jämfördes med Tork Rengöringsduk Kraftig. Resultatet blev att användningen av lösningsmedel minskade med upp till 40% med rengöringsduken från Tork och det gick upp till 35% snabbare att få bort färgen. 

3En tygtrasa väger i genomsnitt åtta gånger mer än en Tork Rengöringsduk Flexibel. Få en besparing för farligt avfall/kilo med upp till 80%.